Skip to main content

Juni was een fijne maand! Ik heb leuke dingen gedaan en ik ben ook hard bezig geweest om alles weer op de rails te krijgen. Daarnaast was het ook nog eens heerlijk warm weer (niet op alle dagen, kom op zeg, dit is nog steeds Nederland!) en heb ik ook wat uurtjes van de zon mogen genieten. Nu ik mijn schouders verbrand heb denk ik, auw. Maar dat is achteraf praten natuurlijk!

  • Kleuren voor volwassenen en mijn gedachtes/ideeën opschrijven, terwijl ik lekker geniet van het zonnetje. Werkt erg ontspannend!
  • Ook smoothies komen regelmatig nog voorbij. Lekker gezond! En dat was (is) ook mijn doel: aan mijn gezondheid werken. Vooral voor wat meer energie. Dit gaat met ups en downs.
  • Kennen jullie dit nog? Dit heet regen, iets wat we vrij vaak in Nederland hebben. Niet voor te stellen met deze tropische temperaturen he?
  • Ik heb laatst een blogpost geschreven over sieraden met een bijzondere betekenis en dit is ook zo’n sieraad. Deze ketting kreeg ik dit jaar voor mijn verjaardag van een goede vriendin van me.
  • Iets wat ik zo nu en dan ook plaats: #littlereminder met een mooie of inspirerende quote. Ik hou van een goede quote voor wat extra motivatie.
  • Als laatste iets wat ik eindelijk deze maand weer eens gedaan heb.. schilderen! Ik ben hier dan met zoveel plezier mee bezig dat de rest van mijn gedachten even onbelangrijk zijn. Ook wel eens fijn hoor!

Wat was jouw highlight van de maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten