Skip to main content

We leven ons leven allemaal op onze eigen manier. De één bewandeld een weg die al helemaal uitgestippeld is, terwijl de ander wel ziet wat of wanneer iets op zijn weg komt. Welke weg je ook gekozen hebt, we krijgen allemaal wel eens vragen  waar we even over moeten nadenken. Een ‘hey, hier heb ik eigenlijk nog niet echt over nagedacht of bij stil gestaan’. Deze gedachte had ik ook tijdens het invullen van de ‘Questions of Life’ tag. Heb ik daar wel echt een antwoord op?

 • Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Het aanschaffen van een eigen domein & ervoor zorgen dat sweetsilverlining.nl klaar was voor het bloggen. Iets wat ik al langer wilde doen, maar wat ik toch steeds aan het uitstellen was. Nu ik daaraan terug denk.. grote glimlach! Wat ben ik blij dat ik weer allemaal blogposts kan tikken die op mijn eigen stukje van het www online komen.

Daarnaast dat ik mijn examens gedaan heb en gehaald heb met goede cijfers. Misschien als ik eerlijk ben toch nog maar een halve glimlach, omdat ik nog een stage moet gaan lopen voordat ik daadwerkelijk mijn diploma in handen krijg. Alles rond mijn studie gaat onwijs stroef en dat bezorgd me ook een hoop stress. Maar, mijn school gedeelte is klaar. Glimlach!

 • Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Jeetje, heb je even? Dat zijn een hoop dingen. Wat echt op nummer één staat is het ontwerpen van een huis en deze compleet inrichten.Ik ben gek op architectuur en interieur en voor zover ik weet ben ik dat altijd al geweest. Mijn kamer heeft al meerdere keren (lees: heel wat keren) een make-over gehad. Ten tweede wilde ik heel graag een tijdschrift ontwerpen. Logo’s, visitekaartjes, flyers en ga zo maar door… als het maar creatief was!

En was het niks creatiefs dan wilde ik heel graag een manier vinden om mensen helpen.

 • Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Reizen, veel reizen. Ik zou heel graag veel van de wereld willen zien en fotograferen. Ik zou heerlijke lange strandwandelingen maken of uren lopen door parken. Ik zou sowieso veel meer buiten de deur zijn. Ook zou ik een eigen bedrijf starten.

 • Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Ik kan heel slecht omgaan met vragen over waarom ik dingen op een bepaalde manier doe of waarom ik op een bepaalde manier over dingen denk. Uit interesse vind ik prima, ik vraag ook veel uit interesse, maar vragen als ‘Waarom loop je deze route? Waarom ga je linksaf in plaats van rechtdoor? Mijn manier is veel makkelijker’. Laat mij maar gewoon lekker mijn eigen gang gaan. Hetzelfde heb ik trouwens met zinnen die beginnen met ‘Je moet..’. Nee, sorry, maar dat maak ik zelf uit!

 • Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Het halen van mijn diploma en het beginnen aan een nieuwe studie.. Lekkerder in mijn vel zitten en een nieuwe woning hebben die helemaal klaar en ingericht is. Een woning met veel ramen, zodat er lekker veel licht naar binnen komt. Dat alles zijn gangetje gaat en happy zijn! Oh en het nieuwe seizoen van Suits. Natuurlijk, die kan ik ook niet vergeten.

 • Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

De grootste verandering die ik dit jaar wil toepassen is het beter zorgen voor mezelf. In het begin vond ik dit raar klinken, want nog meer voor jezelf kiezen.. dat klinkt heel egoïstisch! Maar ik werk mezelf steeds meer en meer tegen en ik krijg hier echt klachten van. Het komt regelmatig voor dat ik ondanks mijn slechte nachten toch heel de dag bezig wil zijn en aan het einde van de week he-le-maal kapot ben. Of ik zeg afspraken niet af als ik niet lekker ben, waardoor ik geen tijd heb om uit te zieken. Een goede routine, sport, voeding, ik zou er zoveel beter op kunnen letten.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 13 Comments

 • Jasmine schreef:

  Diepe antwoorden, hoewel je moeite hebt met waarom lijk je toch wel heel wat zaken al goed te hebben uitgedokterd. Een vriendin van mij heeft ook zo’n struikelmomenten met redenen, vooral als ze te maken hebben met haar relatie en persoonlijkheid. Het is niet altijd even makkelijk, maar dat je het al weet is een goede stap in de juiste richting (cliche zin 🙂 )

 • bymarlayne schreef:

  Leuk om te lezen! 🙂

 • Michaela schreef:

  Wat een super leuke tag! Zorg maar goed voor jezelf 😉

 • Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk, vind het zelf ook allesbehalve egoïstisch. Een eigen huis ontwerpen en inrichten is ook mijn grote droom! Leuke tag en je hebt een heel mooie layout 🙂

 • Morgaine schreef:

  Dat reizen, ja hier dito, hahaha

  En wat betreft zorgen voor jezelf, ik weet niet wie ooit dit veranderd heeft, maar de heksenregel nummer 1 is, plus de 12 daarop volgende is, zorg voor jezelf, als jij niet heel bent, hoe kun je dan voor een ander zorgen…

  En dat kun je heel breed uitmeten natuurlijk, als jij moe bent bijv. hoor je dan nog wel wat iemand anders tegen je zegt 100%, nee natuurlijk niet, dus zeg je dat je slaap nodig hebt en als je weer wakker bent, dat je dan kunt luisteren 😀 Toch? 😉

  X

 • Els schreef:

  Wat een mooie tag is dit he :-). Mooie antwoorden heb je ook gegeven. Zorg maar goed voor jezelf :-).

 • Deborah schreef:

  Reizen zou ook hetgeen zijn dat ik zou doen als ik geen beperkingen had. Jammer dat je toch vaak te maken hebt met tijd en geld daarin!

 • Daniëlle schreef:

  Leuk! Zo leren we je gelijk ook beter kennen. Een eigen huisje mogen inrichten, dat lijkt me pas gaaf!

 • Northflix schreef:

  Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen.
  Ben het helemaal eens met wat (de papa van) Kim hierboven zei.

 • Dina schreef:

  Goed voor jezelf zorgen is inderdaad belangrijk, ik vind het helemaal niet egoïstisch klinken (het is juist goed om te doen). Heel veel succes, het lukt je vast om daar aan te werken en vooruitgang te boeken. 😀

 • Wat een leuke tag! Een eigen huis ontwerpen en inrichten lijkt mij ook geweldig!

 • Kim schreef:

  Ik vind meer voor jezelf kiezen niet egoïstisch klinken, maar verstandig. Zelf kan ik er ook wat van. Papa zei laatst nog: je kunt niet het leed van de hele wereld op je schouders dragen. Tja…

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten