We leven ons leven allemaal op onze eigen manier. De één bewandeld een weg die al helemaal uitgestippeld is, terwijl de ander wel ziet wat of wanneer iets op zijn weg komt. Welke weg je ook gekozen hebt, we krijgen allemaal wel eens vragen  waar we even over moeten nadenken. Een ‘hey, hier heb ik eigenlijk nog niet echt over nagedacht of bij stil gestaan’. Deze gedachte had ik ook tijdens het invullen van de ‘Questions of Life’ tag. Heb ik daar wel echt een antwoord op?

  • Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Het aanschaffen van een eigen domein & ervoor zorgen dat sweetsilverlining.nl klaar was voor het bloggen. Iets wat ik al langer wilde doen, maar wat ik toch steeds aan het uitstellen was. Nu ik daaraan terug denk.. grote glimlach! Wat ben ik blij dat ik weer allemaal blogposts kan tikken die op mijn eigen stukje van het www online komen.

Daarnaast dat ik mijn examens gedaan heb en gehaald heb met goede cijfers. Misschien als ik eerlijk ben toch nog maar een halve glimlach, omdat ik nog een stage moet gaan lopen voordat ik daadwerkelijk mijn diploma in handen krijg. Alles rond mijn studie gaat onwijs stroef en dat bezorgd me ook een hoop stress. Maar, mijn school gedeelte is klaar. Glimlach!

  • Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Jeetje, heb je even? Dat zijn een hoop dingen. Wat echt op nummer één staat is het ontwerpen van een huis en deze compleet inrichten.Ik ben gek op architectuur en interieur en voor zover ik weet ben ik dat altijd al geweest. Mijn kamer heeft al meerdere keren (lees: heel wat keren) een make-over gehad. Ten tweede wilde ik heel graag een tijdschrift ontwerpen. Logo’s, visitekaartjes, flyers en ga zo maar door… als het maar creatief was!

En was het niks creatiefs dan wilde ik heel graag een manier vinden om mensen helpen.

  • Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Reizen, veel reizen. Ik zou heel graag veel van de wereld willen zien en fotograferen. Ik zou heerlijke lange strandwandelingen maken of uren lopen door parken. Ik zou sowieso veel meer buiten de deur zijn. Ook zou ik een eigen bedrijf starten.

  • Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Ik kan heel slecht omgaan met vragen over waarom ik dingen op een bepaalde manier doe of waarom ik op een bepaalde manier over dingen denk. Uit interesse vind ik prima, ik vraag ook veel uit interesse, maar vragen als ‘Waarom loop je deze route? Waarom ga je linksaf in plaats van rechtdoor? Mijn manier is veel makkelijker’. Laat mij maar gewoon lekker mijn eigen gang gaan. Hetzelfde heb ik trouwens met zinnen die beginnen met ‘Je moet..’. Nee, sorry, maar dat maak ik zelf uit!

  • Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Het halen van mijn diploma en het beginnen aan een nieuwe studie.. Lekkerder in mijn vel zitten en een nieuwe woning hebben die helemaal klaar en ingericht is. Een woning met veel ramen, zodat er lekker veel licht naar binnen komt. Dat alles zijn gangetje gaat en happy zijn! Oh en het nieuwe seizoen van Suits. Natuurlijk, die kan ik ook niet vergeten.

  • Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

De grootste verandering die ik dit jaar wil toepassen is het beter zorgen voor mezelf. In het begin vond ik dit raar klinken, want nog meer voor jezelf kiezen.. dat klinkt heel egoïstisch! Maar ik werk mezelf steeds meer en meer tegen en ik krijg hier echt klachten van. Het komt regelmatig voor dat ik ondanks mijn slechte nachten toch heel de dag bezig wil zijn en aan het einde van de week he-le-maal kapot ben. Of ik zeg afspraken niet af als ik niet lekker ben, waardoor ik geen tijd heb om uit te zieken. Een goede routine, sport, voeding, ik zou er zoveel beter op kunnen letten.

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten