Skip to main content

DSC_0233

Deze dingen vroeg ik mij laatst af en sinds die tijd zijn er allemaal andere dingen bijgekomen. Mijn bovenkamer maakt inderdaad wat overuren de laatste tijd en daar komen de volgende gedachtes (of eigenlijk vooral vraagtekens) uit. Niet allemaal even serieus of diep, dus ik hoef er ook niet wakker over te liggen.

 • Er zijn mensen die een profielfoto van zichzelf als wallpaper op hun eigen smartphone hebben. En dan bedoel ik niet de ene leuke foto van jou en je bff, nee, écht een selfie. Waarom? Ben ik de enige die zich dit afvraagt?

 

 • Waarom verdwijnt de zon altijd wanneer ik me net heb ingesmeerd? Zo langzaam ben ik echt niet.

 

 • Dat er hele technieken achter een reclame zitten, prima. En dat het nog steeds (veels te veel) aanwezig is -terwijl we er allemaal een hekel aan hebben- neem ik maar voor lief. Maar waarom één reclame honderdduizend keer herhalen in een uur?

 

 • De mens wilt altijd meer. Waarom is nooit iets goed genoeg?

 

 • Nog zoiets over de mens.. Hoe zijn er ooit mensen geweest met de zieke gedachte om (bijvoorbeeld) te martelen? Oorlogen, racistisch zijn of zinloos geweld. Het is bijna een onderdeel van mijn dagelijkse routine om dit soort nieuws te horen. Vreselijk.

 

 • Misschien toch wel iets waar ik een beetje van wakker lig, waarom is er zo weinig begrip voor iemand met een onzichtbare ziekte? Vooral onder jongeren denk ik wauw. Just wauw.

 

 • Dat spinnen ergens goed voor zijn prima, maar waarom moeten ze er nou zo eng uitzien?

Welke gedachten houden jou bezig?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 18 Comments

 • julia schreef:

  hahaha heb je je net helemaal ingesmeerd, verdwijnt de zon 😉

  zo irritant inderdaad 😉
  x

 • Bianca schreef:

  Dat vraag ik me allemaal ook wel af en ook waarom mensen zulke rare dingen eten als bijvoorbeeld oesters, scampi’s, slakken, brr!

 • Els schreef:

  Haha, die laatste van die spinnen. Ik vraag me dan ook gewoon af, waarom ze niet gewoon nuttig in de tuin gaan doen, i.p.v. mijn huis ;-).

 • Haha! Onwijs leuk artikel! Ik haat het als ik een reclame heel vaak achter elkaar zie, pff! Sommige kan ik bijna meepraten.

 • Kiss & Make-up schreef:

  Hahah, I hear ya on the spiders 🙂 Mja, ik zou echt nooit een selfie als wallpaper gebruiken. Ijdel much?

 • Northflix schreef:

  Bij mij verdwijnt de zon altijd zodra ik foto’s wil maken!
  Of inderdaad, net als ik buiten wil gaan zitten!
  En op zaterdag lijkt het momenteel standaard te regenen.

 • Michaela schreef:

  Wat een prachtige artikel! Jezelf als achtergrond gebruiken? Zou ik zelf echt nooit doen!

 • Morgaine schreef:

  Haat, nijd, jaloezie, allemaal dingen die ik mij afvraag.

  Waarom kunnen heel veel mensen de gunfactor niet vinden voor een ander?

  Ik ben alleen maar blij als anderen 2x per jaar op vakantie kunnen, dingen kunnen doen die ik niet kan, dan ben ik oprecht blij voor heen dat het kan!

  Jaloers zijn op iemand anders, ja dat maak ik vaak mee, zelf denk ik… Ik leef, ik doe wat ik kan, maar ben onzichtbaar ziek, leef van de bijstand, wat ziet een ander bij mij, waar ze jaloers over kunnen zijn? Ik bedoel 😉

  En jouw lijstje, van de selfies wist ik niet op een telefoon, heb er zelfs nog niet zo’n moderne telefoon, anderen hebben die wel, maar daar let ik nooit op eigenlijk… Ik irriteer mij meer en eerder als ik uit ben met mensen die het wel hebben dat ze dan op hun foon zitten telkens terwijl je samen op een terrasje zit of zo.

  X

 • Dina schreef:

  Hahhahaa de foto van jezelf als achtergrond op je telefoon.. Tsja, dat snap ik ook niet helemaal.

 • kim schreef:

  Ik heb nog nooit mezelf als achtergrond ingesteld.. hahaha. Ik snap dat ook niet. ^^

 • Kim schreef:

  Spinnen! Gadverdamme! Ik weet ook niet precies wat ze zo eng maakt. Want zodra het een mier blijkt te zijn, vind ik het niet eng meer.

 • Kirsty schreef:

  Haha dat van die selfie als foto snap ik ook echt niet!

 • Michelle schreef:

  Punt 4 en 6 vraag ik mij ook regelmatig af. Moet wel zeggen, ik probeer de laatste tijd dichter bij mijzelf te blijven. Dus wat een ander doet moet ie lekker zelf weten (zolang anderen er natuurlijk geen last van hebben) maar als ik geen respect krijg dan krijgt diegene het zeker ook niet terug. Begrip is fijn inderdaad maar ik heb al wel geleerd dat niet iedereen dit kan opbrengen, bij dit soort mensen blijf ik dan nooit te lang hangen..

 • Kimberly schreef:

  Bah spinnen! Mee eens…

 • Elaintje schreef:

  Misschien geeft je vierde vraag antwoord op de derde? 🙂 Ik zat mij die eerste laatst ook af te vragen. Mijn conclusie was dat het onzekere mensen zijn die die leuke selfie als bevestiging gebruiken. Heel gezond eigenlijk dus!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten