DSC_0233

Deze dingen vroeg ik mij laatst af en sinds die tijd zijn er allemaal andere dingen bijgekomen. Mijn bovenkamer maakt inderdaad wat overuren de laatste tijd en daar komen de volgende gedachtes (of eigenlijk vooral vraagtekens) uit. Niet allemaal even serieus of diep, dus ik hoef er ook niet wakker over te liggen.

  • Er zijn mensen die een profielfoto van zichzelf als wallpaper op hun eigen smartphone hebben. En dan bedoel ik niet de ene leuke foto van jou en je bff, nee, écht een selfie. Waarom? Ben ik de enige die zich dit afvraagt?

 

  • Waarom verdwijnt de zon altijd wanneer ik me net heb ingesmeerd? Zo langzaam ben ik echt niet.

 

  • Dat er hele technieken achter een reclame zitten, prima. En dat het nog steeds (veels te veel) aanwezig is -terwijl we er allemaal een hekel aan hebben- neem ik maar voor lief. Maar waarom één reclame honderdduizend keer herhalen in een uur?

 

  • De mens wilt altijd meer. Waarom is nooit iets goed genoeg?

 

  • Nog zoiets over de mens.. Hoe zijn er ooit mensen geweest met de zieke gedachte om (bijvoorbeeld) te martelen? Oorlogen, racistisch zijn of zinloos geweld. Het is bijna een onderdeel van mijn dagelijkse routine om dit soort nieuws te horen. Vreselijk.

 

  • Misschien toch wel iets waar ik een beetje van wakker lig, waarom is er zo weinig begrip voor iemand met een onzichtbare ziekte? Vooral onder jongeren denk ik wauw. Just wauw.

 

  • Dat spinnen ergens goed voor zijn prima, maar waarom moeten ze er nou zo eng uitzien?

Welke gedachten houden jou bezig?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

18 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten