Skip to main content

♡   Mijn aangepaste lay-out (waar nog aan gewerkt word!)   ♡   Het zonnetje  ♡   Ijsjes  ♡   Dat alles langzaam weer op de rails is  ♡   Voldoendes halen voor examens  ♡   Een opgeruimd, schoon huis  ♡   Goede nachtrust  ♡  In de tuin relaxen  ♡   Muziek  ♡   Recepten uitproberen   ♡   Een gesprek op school gehad hebben  ♡  Knutselen aan mijn blog   ♡   Bijna weer een nieuwe episode van Suits   ♡   Weer kunnen sporten  ♡   Vrolijk kleurtje op de nagels   ♡   Happy zijn    ♡

♡ Om de volgende plaatjes moeten lachen

Untitled-1

Dit soort afbeeldingen zijn natuurlijk enorm flauw, maar op sommige momenten heb je dat ook even nodig. De content van Rumag is vaak wel herkenbaar en zo’n to do list van Pink Panther blijft dan echt even in m’n brein hangen.

♡ Trots wanneer ik Sweet Silver Lining bekijk

Twijfel, twijfel en nog eens twijfel: inmiddels heb ik me erbij neergelegd dat ik niet zeker ben over mijn opleiding. Past het écht bij me, zie ik mezelf dit nog jaren doen? Ondanks de onderdelen die ik wel leuk vind om te doen, zoals fotobewerking of bezig zijn met het front-end gedeelte van de website, neig ik meer naar een nee dan naar een ja. Dit betekent overigens niet dat ik ga stoppen, want het is een diploma waar ik meerdere kanten mee op kan.

Waar ik stiekem dan wel trots op ben, is dat ik zelf een werkende website in elkaar kan zetten. Alles wat je nu ziet heb ik zelf gecodeerd en dat heb ik ook te danken aan mijn studie. Ik kan toch wel echt genieten van het knutselen hoor (behalve als het niet werkt, dan vraag ik me af waar ik aan begonnen ben)!

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 14 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten