Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

CineTalk: Films die ik wil zien #2

Untitled-1
Eens in de paar weken zoek ik alle trailers bij elkaar van de films die ik wil zien, omdat ik het simpelweg anders vergeet. Ik heb helemaal niks met namen en titels dus ik zet ze gelijk in mijn Wunderlist. Mijn vorige lijstje heb ik inmiddels afgewerkt en ik heb genoeg films voor een nieuw lijstje.

 • We are your friends

Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar.

Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière. Meer…

 • The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30.

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Meer…

 • Poltergeist

Als de angstaanjagende verschijningen de jongste dochter gevangen nemen, slaan de gezinsleden de handen ineen om te voorkomen dat ze voorgoed verdwijnt. Meer…

 • Insidious: Chapter 3


Het nieuwste hoofdstuk van de horror reeks, geschreven en geregisseerd door Leigh Whannell. Meer…

 • Pitch Perfect 2


Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect – met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie “Cups (When I’m Gone)” gezongen door Anna Kendrick – terugkeren. Meer…

 • Maze Runner: The Scorch Trials

Nu iedereen uit het doolhof ontsnapt is, komen ze voor een nog grotere uitdaging te staan, op de open wegen van een verwoeste planeet. Meer…

Welke film(s) staan er op jouw lijstje?

Follow
18 Responses
 • Kimberly
  juni 9, 2015

  Leuk lijstje

 • Kiss & Make-up
  juni 9, 2015

  Oh een tweede Maze Runner zo snel al? Cool 🙂
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Snack Delight, healthy raw snacks from Detox DelightMy Profile

 • Naomi
  juni 9, 2015

  Dit lijkt mijn lijstje wel! Ik vond de Maze Runner zo gaaf, had ik niet verwacht! Dat ik nu al een jaar uitkijk naar dit tweede deel.

  Ik heb Adaline al gedownload en Insidious is ook al te vinden online. 😉
  Naomi onlangs geplaatst…Freebie Time: PatternsMy Profile

 • Sas
  juni 9, 2015

  The Age of Adaline lijkt me wel een toffe film, de rest is niet echt mijn smaak.

 • Eline
  juni 9, 2015

  The Age of Adaline lijkt me echt een mooie film.
  Eline onlangs geplaatst…New in: schattige kinderparaplu van FashionBootzMy Profile

 • Sanne
  juni 8, 2015

  Ik kijk ook uit naar pitch perfect 2 . met de eerste film heb ik zoveel gelachen.
  Die eerste film dat je toonde, lijkt mij ook wel leuk.
  Sanne onlangs geplaatst…Wandelen in de MombeekvalleiMy Profile

 • Jouvence
  juni 8, 2015

  pitch perfect 2 wil ik graag zien.! ♥

 • Els
  juni 8, 2015

  Leuke keuzes! Al mis je wel de minionfilm die binnenkort uitkomt ;-).
  Els onlangs geplaatst…Voorbeelden van de tutorial vogels van viltMy Profile

 • Morgaine
  juni 8, 2015

  Adeline klinkt als de serie die nu op Net5 draait Forever, man die al 200 jaar leeft… en dus.. een zoon heeft geadopteerd ooit die nu ouder oogt dan hijzelf, hahaha Ja.. en de liefde, slechts eentje, of wel meerderen maar telkens… overleeft hij hen natuurlijk.

  Poltergeist, please pak de versie van 1982, ik heb die trailer al samen met mijn nicht zitten bekijken en wij weten nu al… misschien zijn de special effect beter? Maar de oude versie is zoveel mooier! Vooral om de mensen, de acteurs, maar goed, wij kunnen die film van 1982 geloof ik, dromen, en dan is alles wat nu komt remake en fake. 😉

  Verder heb ik geen wishlist voor de bios… op dit moment ben ik meer van de series. Gek genoeg.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Bij de fietsenmaker en jonge Koetjes der MerenMy Profile

  • Angelique
   juni 8, 2015

   Die serie zag ik gisteren voor het eerst voorbij komen. Ben benieuwd of het wat is. Ik ben ook meer van de series, maar alles heeft nu een pauze!

 • Kim
  juni 8, 2015

  The Age of Adaline wil ik eigenlijk alleen al zien omdat Michiel Huisman erin meespeelt <3
  Kim onlangs geplaatst…Tweede BlogmeetingMy Profile

 • Michelle
  juni 8, 2015

  The age of Adaline spreekt mij wel aan, de anderen niet zo. Er zijn eigenlijk maar weinig films waar ik echt naar uit kijk. De nieuwe Jurrasic world en de minion film die nog moet uitkomen lijken me dan wel weer leuk.
  Michelle onlangs geplaatst…In de knopMy Profile

 • Claudia
  juni 8, 2015

  Die horror films vind ik niks, maar the Scorch trials en Pitch Perfect wel! Al moet ik deel 1 nog zien (A)
  Claudia onlangs geplaatst…Vijf Pinterest tips die je zou moeten wetenMy Profile

  • Angelique
   juni 8, 2015

   Slecht! Echt een aanrader om te gaan kijken.

 • Manon
  juni 8, 2015

  Leuk lijstje, pitch perfect wil ik sowieso zien
  Manon onlangs geplaatst…Gosh Shadow Collection 9 shades… to play with in VegasMy Profile

 • Northflix
  juni 8, 2015

  Tof lijstje! Insidious lijkt me mega spannend!
  Northflix onlangs geplaatst…Northpics 29: Zon, Peije Dei, klussen/knutselen, valwind en meerMy Profile

  • Angelique
   juni 8, 2015

   Ik hoop het, het tweede deel vond ik echt tegenvallen!

 • Leuke lijst! We Are Your Friends wil ik ook zeker nog zien!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…FangirlMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge