Skip to main content

Eens in de paar weken zoek ik alle trailers bij elkaar van de films die ik wil zien, omdat ik het simpelweg anders vergeet. Ik heb helemaal niks met namen en titels dus ik zet ze gelijk in mijn Wunderlist. Mijn vorige lijstje heb ik inmiddels afgewerkt en ik heb genoeg films voor een nieuw lijstje.

  • We are your friends

Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar.

Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière. Meer…

  • The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30.

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Meer…

  • Poltergeist

Als de angstaanjagende verschijningen de jongste dochter gevangen nemen, slaan de gezinsleden de handen ineen om te voorkomen dat ze voorgoed verdwijnt. Meer…

  • Insidious: Chapter 3


Het nieuwste hoofdstuk van de horror reeks, geschreven en geregisseerd door Leigh Whannell. Meer…

  • Pitch Perfect 2


Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect – met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie “Cups (When I’m Gone)” gezongen door Anna Kendrick – terugkeren. Meer…

  • Maze Runner: The Scorch Trials

Nu iedereen uit het doolhof ontsnapt is, komen ze voor een nog grotere uitdaging te staan, op de open wegen van een verwoeste planeet. Meer…

Welke film(s) staan er op jouw lijstje?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten