Untitled-1

Soms heb je van die dagen dat je aan het doemdenken bent, aan het balen bent en alles maar een beetje negatief ziet. Het loopt even niet lekker op bijvoorbeeld school/werk of met een vriend(in) en je kan het maar niet uit je hoofd zetten. Op zo’n moment vind ik het fijn om opzoek te gaan naar quotes die mij net dat extra zetje te geven om er weer bovenop te komen. Sommige quotes zijn hel simpel of ken je misschien al, maar het is goed om er even mee bezig te zijn.

Every day is a new day. Treat it that way. Daar probeer ik me steeds meer bewust van te worden. Dat we dagen hebben waarop we balen of stressen over een situatie is logisch, daar zijn we nou eenmaal mensen voor. Maar je moet tegen jezelf kunnen zeggen wanneer het genoeg is. Elke dag is weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Your hardest times often lead to the greatest moments of your life. Blijf vechten voor dat wat je wilt bereiken. De moeilijkste wegen gaan vaak naar de mooiste bestemmingen. Rather than focusing on how hard something is, focus on what needs to be done. In plaats van doemdenken kun je ook een lijstje van de dingen maken die (volgens jou) moeten gebeuren. Hopelijk inspireren deze woorden jou net zoveel als ze mij inspireren! Iedereen heeft wel eens een baaldag.