Skip to main content

Untitled-2

Kunnen we na wat zonnige dagen deze lentemaanden, kunnen we dan eindelijk de zomer verwelkomen. Een zonnige, warme zomer als ik zo vrij mag zijn om een suggestie te doen. De afgelopen maand was er eentje waar ik gemengde gevoelens bij heb; aan de ene kant heb ik heel erg genoten van de warme dagen en vond ik het fijn dat ik weer verder kon met mijn studie. Aan de andere kant ben ik echt goed ziek geweest van de spanning en word ik helemaal gek van wat allemaal niet goed geregeld is op school.

De maand mei…

 • Maakte ik veel smoothies met bevroren fruit. Een heerlijke uitkomst op warme dagen!
 • Kreeg ik deze mooie bloemen voor in de tuin.
 • Mijn moeder is gek op gebak/taart, dit had ik voor haar dan ook gehaald op Moederdag. Zelf word ik hier niet echt warm van, een tompouce vind ik dan nog wel lekker.
 • Buiten hangen met Simba naast me in de plantenbak. Hij vind dit echt helemaal te gek.. we krijgen hem er ook niet uit.
 • Leren, leren en nog eens leren. Ik ben zo blij dat dit als het goed is klaar is. Ik wil zo graag mijn diploma ontvangen!
 • Een quote die ik zeker wil onthouden. Ik heb veel van dit soort quotes gedeeld op mijn Instagram, ik had wat narigheid met een bepaald persoon en deze quotes zetten me dan goed aan het denken!
Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

 • Wanda schreef:

  Krijg gewoon spontaan zin om smoothies te gaan maken! Deze week maar even wat bevroren fruit kopen!

 • Kirsty schreef:

  Leuke foto’s! Ik ben ook niet zo van de taart, maar ik ben niet zo van het zoete in het algemeen haha, vind het vaak lekkerder ruiken dan smaken! Wat is Simba een mooie kat zeg!

 • Claudia schreef:

  Ik houd helemaal niet zo van taarten, maar tompoezen mmmm! Ik moet nog 4 weken leren en nu wordt het zo mooi weer 🙁

 • Morgaine schreef:

  Laat los die andere persoon van narigheid, hij of zij is jouw energie niet waard, zelfs achteraf niet!

  Helaas kan ik jouw intagram niet zien, heb het zelf niet, noch zo’n telefoon, noch een account. 😉

  Verder een fijne maand, en ja die smoothies maken met bevroren vruchten, heerlijk als het wat warmer is, is het direct alsof je eigenlijk een milkshake heb, al maak ik ze met yoghurt aan dan, hahahaha

  School of studie, nog even volhouden, de mijne is ook nog even aan het stampen om heel snel haar diploma in ontvangst te nemen straks, zelfde wens als jij

  X

 • Kimberly schreef:

  Leuk overzicht!

 • Leuke foto’s! Wat een leuke Moederdagtompouce met al die hartjes!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten