Untitled-2

Kunnen we na wat zonnige dagen deze lentemaanden, kunnen we dan eindelijk de zomer verwelkomen. Een zonnige, warme zomer als ik zo vrij mag zijn om een suggestie te doen. De afgelopen maand was er eentje waar ik gemengde gevoelens bij heb; aan de ene kant heb ik heel erg genoten van de warme dagen en vond ik het fijn dat ik weer verder kon met mijn studie. Aan de andere kant ben ik echt goed ziek geweest van de spanning en word ik helemaal gek van wat allemaal niet goed geregeld is op school.

De maand mei…

  • Maakte ik veel smoothies met bevroren fruit. Een heerlijke uitkomst op warme dagen!
  • Kreeg ik deze mooie bloemen voor in de tuin.
  • Mijn moeder is gek op gebak/taart, dit had ik voor haar dan ook gehaald op Moederdag. Zelf word ik hier niet echt warm van, een tompouce vind ik dan nog wel lekker.
  • Buiten hangen met Simba naast me in de plantenbak. Hij vind dit echt helemaal te gek.. we krijgen hem er ook niet uit.
  • Leren, leren en nog eens leren. Ik ben zo blij dat dit als het goed is klaar is. Ik wil zo graag mijn diploma ontvangen!
  • Een quote die ik zeker wil onthouden. Ik heb veel van dit soort quotes gedeeld op mijn Instagram, ik had wat narigheid met een bepaald persoon en deze quotes zetten me dan goed aan het denken!
Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten