Skip to main content

fb

Jaar – 2015 | Speelduur – 100 minuten | Genre – komedie |  Mae Whitman  –  Bella Thorne  –  Robbie Amell

De middelbare school, deze drie woorden heeft voor iedereen een andere betekenis. Misschien ben je wel degene die blij is om er vanaf te zien, of degene die een fantastische tijd heeft gehad? Voordat je naar de middelbare school gaat –of als je momenteel op de middelbare school zit– lijkt het een heel groot iets te zijn. Zo ook voor laatstejaars Bianca.

Buiten twee goede vrienden om valt Bianca niet heel erg in de smaak. Zelf heeft ze daar echter geen problemen mee, totdat ze op een feestje ’the duff’ genoemd word. The duff is een persoon die anderen in een vriendengroep aantrekkelijker maakt. Ze besluit dat ze niet langer het lelijke eendje van de groep wilt zijn: ze maakt een deal met de populaire Wesley. Zij helpt hem met school, hij haar met dateable zijn.

Ze probeert Toby, de jongen waar ze al langer een oogje op heeft, voor zich te winnen. Daarentegen probeert Wesley voldoendes te halen op school. Ze moeten beide een ander pad bewandelen om dit te bereiken en dit gaat niet zonder de gênante momentjes.

Trailer

Gewoon je verstand op nul en iets luchtigs willen kijken? Dit is wel een leuke film daarvoor. Er zaten zeker leuke scenes in, maar het is geen film waar je een hoop van moet verwachten. Ik zou hem aanraden voor de wat jongere meiden of mensen die gewoon even ergens om moeten lachen, zoals ik!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten