♡ Weer een examen van mijn lijstje af kunnen strepen ♡ Lekker in de zon zitten ♡ Het idee hebben dat je vooruit komt ♡ Rust ♡ Een opgeruimd huis ♡ Gezellige telefoongesprekken ♡ Lekker koken ♡ Een snelle computer ♡ Blogjes schrijven in de tuin ♡ Kijken naar woningen ♡ Mijn scrap spulletjes vinden ♡ Bijna alle examens gehad hebben ♡ Mijn haar dat steeds langer word ♡ Andere mensen vrolijk zien ♡ Had ik dit heerlijke weer al genoemd? ♡ Lekkere smoothies met fruit uit de vriezer ♡

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

14 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten