Skip to main content

♡    Weer een examen van mijn lijstje af kunnen strepen    ♡    Lekker in de zon zitten  ♡    Het idee hebben dat je vooruit komt  ♡   Rust   ♡   Een opgeruimd huis  ♡   Gezellige telefoongesprekken  ♡    Lekker koken  ♡   Een snelle computer  ♡   Blogjes schrijven in de tuin  ♡   Kijken naar woningen  ♡   Mijn scrap spulletjes vinden  ♡   Bijna alle examens gehad hebben  ♡   Mijn haar dat steeds langer word    ♡   Andere mensen vrolijk zien  ♡   Had ik dit heerlijke weer al genoemd?   ♡   Lekkere smoothies met fruit uit de vriezer  ♡

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 14 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten