Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Moodboard 003: Wishlist voor bij Esprit

Ik hou van (online) shoppen, zoals je hier kunt zien doe ik dit ook vrij regelmatig. Online shoppen vind ik fijn, zodat ik alles op mijn gemak kan bekijken en vergelijken, maar daarnaast past het ook in mijn levensstijl nu. Naast school, stage en examens is er niet heel veel tijd of energie over om uren –want als je het doet, moet je het goed doen, right?– door te brengen in een winkelcentrum. (Dit kan ik gelukkig wel in vakanties of op een vrije dag!) Ik kan mezelf dan ook wel een doorgewinterde online shopper noemen. Een titel die ik, naar mijn mening, wel heb verdiend. Of mijn bankrekening het ook zo leuk vind, dat durf(de) ik niet te vragen.

Schermafdruk 2015-05-13 22.53.46

Een echte lente outfit heb ik nog niet. Waarom? Hoor ik je vragen. Nou, long story short, ik ben simpelweg kieskeurig qua kleding. Ik vind al snel iets te druk of te saai, maar bij Esprit heb ik een paar leuke (kleding) items gevonden. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien hou ik het basic als het gaat om shirts/jeans, maar wel gecombineerd met een leuk gekleurd vest.
Maar bij een leuke lente proof outfit hoort natuurlijk (in mijn geval, niet bij iedereen) een mooi setje sieraden en een leuke zonnebril. Bij Esprit hebben ze hier gelukkig ook aan gedacht en kon ik gerust doorgaan met shoppen!

Schermafdruk 2015-05-13 22.58.34

Ik werd echt onwijs hebberig van de hoeveelheid accessoires die Esprit heeft, want naast sieraden of zonnebrillen hebben ze ook sjaaltjes, tassen, portemonnees en ja hoor.. parfum! Bovenstaande items heb ik uitgekozen voor bij de outfit. Daar waar ik eerder alles (lees: meerdere armbanden, kettingen, ringen én oorbellen) droeg, hou ik nu van wat meer minimalistisch. Zilveren sieraden met rhinestones hebben altijd mijn voorkeur, net zoals een grote zonnebril.

Schermafdruk 2015-05-13 23.00.05

Zo ziet de outfit eruit als je alles samenvoegt – laat dat mooie weer maar komen! Niet alleen voor vrouwen heeft deze winkel een aanbod, maar ook voor mannen & kinderen. Ik kon de webshop echter niet verlaten zonder even bij de home ‘afdeling’ te kijken.

Schermafdruk 2015-05-13 23.02.08

Ik ben al een langere tijd aan het zoeken naar een woning en daar heb ik natuurlijk ook spullen voor nodig. Ik ben daarnaast ook altijd al flink bezig geweest met interieur & styling en ook hier kon ik weer een aantal leuke items vinden. Persoonlijk vind ik de kleuren zwart, wit, zilver en babyblauw hele mooie kleuren voor in huis. En als echte theeleut kan een leuke mok ook niet ontbreken (ook al heb ik daar wel een extra plankje voor nodig, whoops).

Hebben jullie wel eens iets aangeschaft bij Esprit?

Al deze items kun je ook in de webshop (hier) terug vinden.

Follow
4 Responses
 • Simone
  mei 19, 2015

  Ik heb onlangs een dekbedovertrekset gekocht, maar de broeken zijn ook super fijn! Het witte hemdje vind ik ook erg leuk 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Effe bijkletsen!My Profile

 • Marleen
  mei 19, 2015

  Die broek en de knopjes zijn echt superleuk! De ketting trouwens ook! Basic kleding vind ik vaak ook het leukste, plus het is zo makkelijk te combineren!
  Marleen onlangs geplaatst…Tagtuesday: i love sleep tagMy Profile

 • Manon
  mei 19, 2015

  Leuke wishlist!
  Manon onlangs geplaatst…Mac Lipstick – Faux SatinMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge