Skip to main content

Online shoppen vind ik fijn, zodat ik alles op mijn gemak kan bekijken en vergelijken. Naast school, stage en examens is er niet heel veel tijd of energie over om uren –want als je het doet, moet je het goed doen, right?– door te brengen in een winkelcentrum. Denken in oplossingen dus! Ik kan mezelf dan ook wel een doorgewinterde online shopper noemen. Een titel die ik, naar mijn mening, wel heb verdiend. Of mijn bankrekening het ook zo leuk vind, dat durf(de) ik niet te vragen.

Outfit bij Esprit


Esprit

Een echte lente outfit heb ik nog niet. Waarom? Hoor ik je vragen. Nou, long story short, ik ben simpelweg kieskeurig qua kleding. Ik vind al snel iets te druk of te saai, maar bij Esprit heb ik een paar leuke (kleding) items gevonden. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien hou ik het basic als het gaat om shirts/jeans, maar wel gecombineerd met een leuk gekleurd vest.

Maar bij een leuke lente proof outfit hoort natuurlijk (in mijn geval, niet bij iedereen) een mooi setje sieraden en een leuke zonnebril. Bij Esprit hebben ze hier gelukkig ook aan gedacht en kon ik gerust doorgaan met shoppen!

Sieraden


Esprit
Ik werd echt onwijs hebberig van de hoeveelheid accessoires die Esprit heeft, want naast sieraden of zonnebrillen hebben ze ook sjaaltjes, tassen, portemonnees en ja hoor.. parfum! Bovenstaande items heb ik uitgekozen voor bij de outfit. Daar waar ik eerder alles (lees: meerdere armbanden, kettingen, ringen én oorbellen) droeg, hou ik nu van wat meer minimalistisch. Zilveren sieraden met rhinestones hebben altijd mijn voorkeur, net zoals een grote zonnebril.

Esprit
Zo ziet de outfit eruit als je alles samenvoegt – laat dat mooie weer maar komen! Niet alleen voor vrouwen heeft deze winkel een aanbod, maar ook voor mannen & kinderen. Ik kon de webshop echter niet verlaten zonder even bij de home ‘afdeling’ te kijken.

Home sweet home


Esprit
Ik ben al een langere tijd aan het zoeken naar een woning en daar heb ik natuurlijk ook spullen voor nodig. Ik ben daarnaast ook altijd al flink bezig geweest met interieur & styling en ook hier kon ik weer een aantal leuke items vinden. Persoonlijk vind ik de kleuren zwart, wit, zilver en babyblauw hele mooie kleuren voor in huis. En als echte theeleut kan een leuke mok ook niet ontbreken (ook al heb ik daar wel een extra plankje voor nodig, whoops).

Hebben jullie wel eens iets aangeschaft bij Esprit?

Al deze items kun je ook in de webshop (hier) terug vinden.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten