Skip to main content

De afgelopen week ben ik twee keer getagged voor de Liebster Award, namelijk door Léonie & Kim! Thanks, wat een leuke vragen hebben jullie bedacht. Ik denk dat we inmiddels weten hoe deze tag gaat: ik beantwoord de vragen die ik kreeg van deze bloggers en maak een vragenlijstje voor de (11) bloggers die ik nomineer. Here we go!

Kim stelde mij de volgende vragen:

 

 • 1. Wanneer ben je gestart met bloggen en waarom?
  Ik ben gestart met bloggen in 2010. Ik schreef altijd (korte) verhalen, gedichten en ik was altijd bezig met het bewerken van foto’s. Ik stopte dit eerst allemaal in een tijdschrift en toen ik het wereldje van bloggen had ontdekt zette ik zelf ook alles online. Zo kon ik mijn creatieve uitspattingen kwijt!
 • 2. Wat vind je het allerleukste aan bloggen?
  Poeh, eigenlijk vind ik alles wel leuk, maar dat is zo’n standaard antwoord hé? Ik vind andere bloggers leren kennen en hun verhalen lezen ook heel erg leuk. Ik vind het heel interessant om te lezen hoe zij over een bepaald onderwerp denken!
 • 3. Wat is je favoriete feestdag?
  Pasen of goede vrijdag, rond of op een van deze dagen ben ik jarig! Oud & Nieuw (ook al heb ik niks met vuurwerk) vind ik ook wel iets hebben. Dan kijk ik terug op een heel jaar en probeer ik al het positieve mee te nemen naar het nieuwe jaar!
 • 4. Welke TV serie zou je aanraden aan je lezers?
  Suits! Hier kun je meer over de serie vinden. The Vampire Diaries & The Originals vind ik ook leuk, net zoals Supernatural of Arrow. Niet zo’n fan van dat bovennatuurlijke gedoe? New Girl, Revenge, Grey’s Anatomy, The Following of Orphan Black zijn ook aanraders. En ik vergeet er vast nog een paar!
 • 5. Wat was je allerleukste vakantie tot nu toe?
  Hands down Euro Disney (Parijs) toen ik nog wat jonger was. Ik geloofde mijn ogen niet toen ik alles voor het eerst zag, ik vond het prachtig! Alleen die Disney figuren die daar rondlopen, daar had (heb) ik niet zoveel mee haha.
 • 6. Wat eet je ’s ochtends het liefst?
  Ik varieer veel; muesli met een beetje blanke vla, beschuit, een boterham, croissantje. Altijd wel met een lekker kopje thee! Het ligt er heel erg aan hoe laat het is, want ik krijg ‘s ochtends (vroeg) echt bijna niks weg!
 • 7. Als je zou móeten emigreren, welk land zou je dan kiezen?
  Gelukkig zou ik met mijn vak overal kunnen wonen, zolang er internet aanwezig is. Italië of Curaçao lijken me wel leuk, of misschien toch maar Londen?
 • 8. Wat is je favoriete seizoen?
  Lente of begin zomer. Ik vind warm weer heel fijn, maar te warm juist helemaal niet! Ik wil nog wel lekker mijn ding kunnen doen.
 • 9. Wie is je celebrity crush?
  My oh my, hier hoef ik niet over na te denken! Jensen Ackles van Supernatural.
 • 10. Wat zijn de dingen die je wil bereiken binnen nu én vijf jaar?
  Ik wil mijn diploma halen van de studie die ik nu doe, ik wil graag ook iets anders leren (een andere studie of misschien cursussen) en ik wil graag een woning die ik oprecht thuis kan noemen! Ook zou ik graag lekkerder/zelfverzekerder in mijn vel zitten.
 • 11. Heb je huisdieren? Zo ja, vertel er wat over. Zo nee, waarom niet?
  Jazeker! Ik heb twee deugnieten genaamd Simba & Luna. Simba word alweer zeven em Luna is iets ouder dan een jaar. Luna is een echte aandachttrekker, Simba is wat meer op zichzelf en ze zijn allebei erg lief. Je kan ook hele gesprekken met ze voeren (true story!)

DSC_0230

Léonie vroeg het volgende

 

 • Wat betekent muziek voor jou?
  Er is geen dag waarop ik geen muziek luister. Als ik ergens mee bezig ben dan vind ik het fijn om de radio aan te zetten, wanneer ik wat meer tijd/ruimte heb dan zet ik mijn eigen playlist op! Het hangt heel erg af van mijn humeur waar ik naar luister, een favoriet is Ed Sheeran.
 • Wat is je favoriete quote/levensspreuk?
  “Always concentrate on how far you’ve come, rather than how far you have left to go.” dit heb ik vanaf dag 1 al op mijn About me pagina staan. We zijn zo bezig met steeds meer willen (of moeten), dat we niet meer zien wat we al hebben bereikt!
 • Wat vind je het mooist aan jezelf?
  Wat een moeilijke vraag! Qua innerlijk dat ik een betrouwbaar/hulpvaardig persoon ben, qua uiterlijk.. mijn dikke gezonde haar of mijn kleine neusje haha! Ik vind het moeilijk om zoiets over mezelf te zeggen.
 • Wat vind je het leukst aan bloggen?
  Deze vraag heb ik zojuist al beantwoord!
 • Noem één ding wat niet veel mensen van je weten
  Ik ben een enorme binnenvetter en praat niet graag over mijn eigen problemen, waardoor ik ook eerder ‘mooi weer’ speel.
 • Wat is je lievelingsboek, en wat was je lievelingsboek toen je klein was?
  Ik las enorm veel toen ik klein was, ik had een hele reeks over een meisje dat helemaal weg was van dolfijnen, ik heb alleen geen idee meer hoe deze reeks heet. Als ik nu een keuze moet maken, dan kies ik voor oversteken van Judith Visser.
 • In hoeverre volg je het nieuws in de wereld?
  Ik ben een slechte nieuwsvolger, met alle ellende in de wereld vind ik dat soms niet heel erg. Via het internet/radio probeer ik het bij te houden.
 • Wat staat er bovenaan je bucketlist?
  Momenteel misschien heel saai, maar afstuderen & verhuizen! Een nieuw hoofdstuk openslaan en dit hoofdstuk afsluiten.
 • Wat is je lievelingsblog, en waarom?
  Ik volg heel veel leuke blogs! Career Girl Daily is momenteel mijn favoriet, omdat het me vaak motivatie geeft om door te gaan met wat ik wil bereiken!
 • Wat zou je doen met een miljoen?
  Op mijn spaarrekening zetten, om vervolgens een leuk huis te kopen en deze naar mijn wensen inrichten. En een geweldige vakantie plannen, natuurlijk.
 • Ben je creatief?
  Ja, soms word ik zelfs een beetje gek van alle ideeën die ik heb. Die krijg ik namelijk vooral ‘s nachts! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, geeft me veel voldoening.

Bloggers die ik nomineer

Michelle  ♥  Lieke  ♥  Els  ♥  Jasmine  ♥  Marleen  ♥  Wanda  ♥  Lisa  ♥  Irma  ♥  Ellie  ♥  Eline

De regels & vragen

-Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
-Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
-Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers of minder).
-Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
-Maak een vragenlijstje van 11 vragen voor de genomineerden.

 • Wat is voor jou echt een ultiem geluksmomentje?
 • Liever vroeg slapen & vroeg weer op of laat slapen en laat weer op?
 • Wat heb je tot nu toe bereikt waar je heel trots op bent?
 • Als je de kans had om terug te gaan naar het verleden of reizen naar de toekomst, welke zou je dan kiezen en waarom?
 • Welk gerecht kun je steeds opnieuw eten?
 • Wat voor soort blogposts vindt jij het leukste om te lezen?
 • Wat zou je nog een keer in je leven mee willen maken?
 • Wat is je favoriete kleur?
 • Waar maak je graag foto’s van?
 • Welke film/series vindt jij echt aanraders?
 • Wat zou je op dit moment graag even kwijt willen?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten