Skip to main content

Ik vind het fijn om na een lange dag op de bank te ploffen met een goede serie. Ik heb een aardige lijst aan series die ik volg, maar zo nu en dan probeer ik iets nieuws. Zo heb ik een tijd geleden (lees: maanden geleden) de serie Suits opgezet, maar ik kwam er écht niet doorheen. Ik kon mijn aandacht er niet bijhouden en ik ben steeds weer gestopt met kijken. Een paar weken geleden ben ik het weer gaan proberen en inmiddels heb ik de vier seizoenen bekeken. Het is zo’n leuke serie! And this is why..

  • Donna. Donna staat echt op nummer één! Zij is een onwijs leuk personage; sarcastisch en zegt alles recht voor zijn raap. Daarnaast is het ook een onwijs goede vriendin. Dit spreekt me erg aan!
  • Harvey verdiend ook wel een plek in dit lijstje. Deze man trekt me steeds weer opnieuw aan met zijn slimme ‘gedoe’. Hij bezit echt een enorme hoeveelheid kennis en kan dit ook op elk gewenst moment optrommelen. Hoewel hij een arrogante uitstraling heeft, prik je daar eigenlijk heel snel doorheen.
  • De band en omgang die Harvey heeft met Mike is ook vermakelijk om naar de kijken. In eerste instantie lijkt Mike een soort mini-Harvey, maar later in het seizoen vullen ze elkaar aan.
  • Er is een hele episode gewijd aan katten. Jawel! Pluspunt! 
  • Je wilt episode na episode blijven kijken om te weten hoe het verder gaat.
  • Met andere woorden: het is spannend.
  • Natuurlijk is er ook de broodnodige drama. Een goede en gewenste toevoeging!
  • Er zit ook een hoop humor in verwerkt. Gelukkig geen flauwe komedie grappen, maar echte humor. Sorry not sorry.
  • Er gebeuren dingen die je niet verwacht. Oh en ik moet me zo hard inhouden om geen spoilers te geven! 

Bloopers uit Suits: seizoen 1


Ken je de serie Suits al?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 24 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten