Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

6 Redenen om Suits te gaan kijken

 

Ik vind het fijn om na een lange dag op de bank te ploffen met een goede serie. Ik heb een aardige lijst aan series die ik volg, maar zo nu en dan probeer ik iets nieuws. Zo heb ik een tijd geleden (lees: maanden geleden) de serie Suits opgezet, maar ik kwam er écht niet doorheen. Ik kon mijn aandacht er niet bijhouden en ik ben steeds weer gestopt met kijken. Een paar weken geleden ben ik het weer gaan proberen en inmiddels heb ik de vier seizoenen bekeken. Het is zo’n leuke serie! And this is why..

 • Donna. Donna staat echt op nummer één! Zij is een onwijs leuk personage, sarcastisch en zegt alles recht voor zijn raap. Daarnaast is het ook een onwijs goede vriendin. Dit spreekt me erg aan!
 • Harvey verdiend ook wel een plekje in dit lijstje. Deze man trekt me steeds weer opnieuw aan met zijn slimme ‘gedoe’. Hoewel hij een arrogante uitstraling heeft, prik je daar eigenlijk heel snel doorheen.
 • Er is een hele episode gewijd aan katten. Jawel! Pluspunt! 
 • Je wilt episode na episode blijven kijken om te weten hoe het verder gaat.
 • Met andere woorden: het is spannend.
 • Er zit ook een hoop humor in verwerkt.
 • Er gebeuren dingen die je niet verwacht. Oh en ik moet me zo hard inhouden om geen spoilers te geven! 

Ken je deze serie?

Follow
24 Responses
 • Morgaine
  mei 24, 2015

  whahaha ja die aflevering met de kat! Geweldig!!!!

  Ik heb ze allemaal al gezien gewoon op tv, maar volg nu White Collar op Netflix, en die zul jij dan ook wel erg leuk gaan vinden als je die nog niet kent 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…HaarkleurMy Profile

 • robin
  mei 15, 2015

  mijn vriend kijkt dit ook en vind het geweldig haha, nu ben ik wel benieuwd..
  robin onlangs geplaatst…My ‘new’ RoomMy Profile

 • peggy timmermans
  mei 15, 2015

  Ik vind dit ook zo’n fijne serie! En mooie mensen!

 • Lisa
  mei 15, 2015

  Ee hele aflevering gewijd aan katten? Klinkt leuk, haha :p Ik heb al veel over deze serie gehoord, wie weet zal ik die ook binnenkort gaan kijken 🙂
  Lisa onlangs geplaatst…Marks & Spencer is back in BrusselsMy Profile

 • Eline
  mei 14, 2015

  Dit is echt mijn favoriete serie! Vind het ook zo jammer dat niet alle seizoenen op netflix staan. Om het zonder ondertiteling te kijken vind ik zonde door alle moeilijke advocaten woorden die ze gebruiken waardoor je niet elk moment kan genieten hahaah.
  Liefs

 • Kimberly
  mei 13, 2015

  Deze serie staat op mijn lijstje!

 • Claudia
  mei 13, 2015

  Ik hoor zoveel goede verhalen over deze serie, maar ik zou niet zo snel beginnen. Ik weet eigenlijk niet waarom.
  Claudia onlangs geplaatst…Nieuwste haartrends, nailed it!My Profile

  • Claudia
   mei 13, 2015

   Kan het kloppen dat je na de reactie wordt doorgestuurd naar een andere site. Ik kwam ineens op shoppingmonckey terecht ofzo.
   Claudia onlangs geplaatst…Nieuwste haartrends, nailed it!My Profile

   • Angelique
    mei 14, 2015

    Hoi Claudia, ik heb hier zelf geen last van en ik heb er ook nog niemand over gehoord, maar ik ga het zeker nakijken. Bedankt voor het doorgeven! 😆

 • Wanda
  mei 13, 2015

  Ik heb de nodige afleveringen gezien en vond het zeker een hele leuke serie. Op een gegeven moment had ik op dat tijdstip een cursus en is het er bij ingeschoten maar wil het zeker nog een keertje volledig gaan kijken!
  Wanda onlangs geplaatst…Wiebie74 over 5 jaar…My Profile

 • Northflix
  mei 13, 2015

  Ik ben net begonnen aan Orphan Black, maar ik denk dat ik dit hierna ga kijken!
  Je hebt me enthousiast gemaakt!
  Northflix onlangs geplaatst…Northpics #26: Bevrijdingsdag!My Profile

 • Els
  mei 13, 2015

  Misschien toch maar eens gaan doen dan ;-). Ik volg niet de blacklist.
  Els onlangs geplaatst…Shoplog Tuin: Blokker, IKEA en ActionMy Profile

 • Lisa
  mei 12, 2015

  Yaaay, het beste artike van vandaag dat ik heb gelezen! Ik ben echt verliefd op Suits ( en op Donna en Harvey en Rachel en Louis… ) Ik was vanaf aflevering één al veslaafd. Ik vind het gewoon een superawesomefantastische serie. Harvey is mijn favoriet, ook al is het eigenlijk een arrogante son of a bitch 😉 In de zomer komt seizoen 4 op Netflix dus ik kan niet wachten.
  Lisa onlangs geplaatst…Oui oui Paris#1: outfitsMy Profile

 • Kim
  mei 12, 2015

  De eerste paar seizoenen keek ik achter elkaar, maar het laatste seizoen (het begin) trok me niet zo. Nu hoor ik van mijn ouders dat het einde weer helemaal geweldig is, dus misschien pak ik het weer op!
  En idd, DONNA<3
  Kim onlangs geplaatst…Opgemaakte producten aprilMy Profile

  • Angelique
   mei 12, 2015

   Dat is zeker zo! Ik ben heel benieuwd hoe het nu verder gaat.

 • Dina
  mei 12, 2015

  Aaah Suits vond ik ook zo leuk!
  Dina onlangs geplaatst…Gedroogde bloemetjesMy Profile

 • Manon
  mei 12, 2015

  Ik wil er binnenkort ook mee beginnen als ik sommige een beetje af heb gekeken. Volg er op dit moment 4 hahah!
  Manon onlangs geplaatst…Mooie bloesem op vurenhoutMy Profile

 • Michelle
  mei 12, 2015

  Mijn vriend kijkt deze serie ook graag, ik kan mij er niet zo in vinden..
  Michelle onlangs geplaatst…Op het balkonMy Profile

 • […] op me gemaakt dat ik hem wilde delen. Al enige tijd geleden publiceerde ik de blogpost ‘6 redenen om Suits te gaan kijken‘ en als ik hier een nieuwe versie van zou schrijven, dan had ik de trailer als argument erbij […]

 • […] Ik ben dan ook echt opzoek naar een goede serie, mijn aanrader is in ieder geval de serie Suits. Hier kun je lezen waarom ik dit zo leuk vind om te […]

 • Sweet Silver Lining
  mei 16, 2015

  […] Welke TV serie zou je aanraden aan je lezers? Suits! Hier kun je meer over de serie vinden. The Vampire Diaries & The Originals vind ik ook leuk, net […]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge