Skip to main content

Het fijne aan blogger zijn, is dat je een verhaal van jezelf terug kunt lezen. Wat ging er toen door me heen? Wat dacht ik toen? Hoe reageerde ik op bepaalde situaties? En vooral, waar was ik toen mee bezig? Wat was mijn prioriteit? Er word gezegd dat wie kijkt naar het verleden, met zijn rug staat naar de toekomst staat. Op dit moment, wil ik gewoon even in het hier en nu zijn. Stilstaan bij zaken waar ik dankbaar voor ben.

In 2013 schreef ik over een project genaamd ‘the thankful project’, een reeks aan vragen die ik beantwoord heb met de ervaring die ik toen had. Inmiddels is er (voor mijn gevoel) veel veranderd en dat vraagt om een nieuwe invulling van deze tag. Lees hier eerst deel 1, hier deel 2, hier deel 3 of lees hier het laatste deel.

  • #21 Something That’s Easy To Take For Granted

Gezondheid en de mensen om je heen. Ik kan me er behoorlijk aan ergeren hoe makkelijk veel mensen met een vriendschap omgaan, je alleen weten te vinden wanneer het goed met je gaat of wanneer er iets bijzonders is. En vervolgens helemaal links laten liggen wanneer het niet goed met je gaat. 

En gezondheid, tja, dit is simpelweg niet voor iedereen weggelegd. 

  • #22 An Expectation

Ik verwacht veel van mezelf en kan het mezelf hierdoor ook erg moeilijk maken. Ik heb al snel een teleurgesteld gevoel en dat is jammer. Waarom ben ik er dan toch dankbaar voor? Omdat het me ook ver gebracht heeft.

  • #23 Something You’ve Seen

De musicals Tarzan & Little Mermaid vond ik erg mooi. Als een van de nummers voorbij komen die gezongen zijn, denk ik terug aan een leuke tijd met familie. Ik sta zeker stil bij dit soort fijne momentjes. ♥

  • #24 A Physical Trait You Have

Ik ben niet heel lang, maar ook zeker niet kort. Ik heb vrij lang, van lichtbruin naar blond ‘ombre’ haar & blauwe ogen.

  • #26 Criticism You’ve Received

Kritiek die ik de afgelopen jaren krijg is dat ik me snel zorgen maak en meer aan anderen denk dan aan mezelf.

  • #27 A Simple Pleasure

Even lekker genieten van de zon, een fijne serie of een goede film. Een leuk gesprek met een vriend(in) of een lekkere maaltijd (met een lekker kopje thee natuurlijk).

  • #28 Free Day, Write About What You Want

De afgelopen maanden zijn niet makkelijk geweest en ik heb geen tijd voor mezelf genomen om alles te verwerken. Lichamelijk was ik op en ik vond het moeilijk om ondanks alles te gaan afstuderen. Ik zat erg vast met mijn gedachten en dagen gingen voorbij. Langzamerhand accepteer ik de situatie en kan ik erg steeds meer vrede mee hebben dat het bij mij nou eenmaal niet zo gaat als bij andere studenten. Dat betekent echter niet dat ik er niet kom!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten