Ik ben een echte denker. Ik kan over de meest uiteenlopende onderwerpen filosoferen, zoveel dat mijn omgeving zich soms afvraagt hoe ik op sommige dingen kom (en of ik wel helemaal 100 ben). Vaak zijn het ook dingen waar (nog geen) antwoorden op zijn, die vind ik maar al te interessant. Welkom in de wereld van zaken die ik me afvraag.

  • Waarom hebben we in het Engels het woord ‘Siblings’ en in het Duits ‘Geschwister’ en in het Nederlands geen verzamelwoord? Er moet toch iets eenvoudigers zijn dan broers en zussen? Waarom hebben we het dan niet!
  • Mensen met een paranormale gave, zoals het kunnen communiceren met overledenen. Bestaat dat echt? Hoe werkt dat? Hoe moet ik zoiets voor me zien?
  • We leven op een planeet die gewoon wat rondhangt in een, wat, groot oneindig zwart gat? Hoe dan? Wat is het en hoe komt het daar?
  • Dan nog niet te spreken over de bermuda driehoek. Wat is dat voor iets? Wat gebeurd daar? Hoe kan het dat we met alle middelen die we tegenwoordig hebben nog steeds niet verder zijn gekomen?
  • Okay, het is nu al een tijdje op de wereld en veel gezinnen maken er gebruik van; de vaatwasser. Maar waarom ruimt dat ding zichzelf nog steeds niet uit?
  • Terugkomend op punt twee.. is er eigenlijk wel leven na de dood? Hoe gaat zoiets dan?

Zoals je ziet gaan er een hoop vraagtekens door mijn hoofd heen, deze vraagtekens veranderen ook continu hoor. Ik blijf lekker bezig!

Welke gedachten kunnen jou bezig houden?