Skip to main content

Untitled-1

Altijd heb ik wel iets creatiefs gemaakt voor mijn moeder. Ik maakte een rieten mandje met producten in een kleurenthema, bewerkte een foto van mij en mijn broer en versierde de fotolijst, taarten in hartjesvorm & zelfgemaakte kaarten. Ondanks de vele ideeën word het elk jaar toch moeilijker om iets leuks te verzinnen en daarom heb ik deze vijf do it yourself moederdagcadeau’s uitgezocht die niet al te lastig zijn.

  1. 1. Heel gaaf dit plantje in een kopje. Misschien ook een leuk idee om dit af te maken met een theepot en daar nog een plantje in. Zo heb je een hele set! Hier kun je de tutorial vinden.
  2. 2. Hier is zoveel tijd in gestoken, wauw! En als je denkt, wat moet ik nou met een leeg mandje? Vul hem dan met kleine briefjes met de favoriete momenten die je met je moeder hebt beleefd. Lees hier hoe je dit maakt.
  3. 3. Vrouwen die sieraden dragen weten er alles van; we gooien ze overal neer. Met deze DIY is dat probleem iniedergeval opgelost. En hoe cute ziet dit eruit?!
  4. 4. Dit heb ik vaker op verschillende manieren gezien, maar hij blijft leuk! Je kunt dit bijvoorbeeld ook op een mok of kussen doen, bekijk de uitleg hier.
  5. 5. En als laatste, mijn favoriet. Persoonlijk zou ik de knijpers wel een likje verf geven of beplakken met washi tape. Je kunt hier vinden hoe je dit maakt.

Wat geef jij dit jaar voor Moederdag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten