Skip to main content

♡   Weer een examen gehad hebben. Blij dat dit achter de rug is!   ♡   Kunnen genieten van wat uurtjes gevuld met zon    Mensen kunnen helpen  ♡  Een nieuw bed hebben, slaapt een stuk beter  ♡   Meer kunnen gaan sporten (dus ook meer energie hebben)   ♡   Rust na de drukte  ♡   Fotobewerking   ♡   Beginnen in een nieuw boek    ♡    Aanpassingen aan mijn lay-out   ♡    Psychologie Magazine   ♡    Smoothies; zelfgemaakt natuurlijk  ♡

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten