Weer een examen gehad hebben. Blij dat dit achter de rug is! ♡ Kunnen genieten van wat uurtjes gevuld met zon Mensen kunnen helpen ♡ Een nieuw bed hebben, slaapt een stuk beter ♡ Meer kunnen gaan sporten (dus ook meer energie hebben) ♡ Rust na de drukte ♡ Fotobewerking ♡ Beginnen in een nieuw boek ♡ Aanpassingen aan mijn lay-out ♡ Psychologie Magazine ♡ Smoothies; zelfgemaakt natuurlijk ♡

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten