Skip to main content

Untitled-1

Dat is jammer! Mijn favoriete maand is voorbij, nu mag ik weer een jaartje wachten. We gaan de maand Mei verwelkomen, maar niet zonder de maand April af te sluiten. En dat doen we natuurlijk met een iMonth! De afgelopen maand heb ik…

  • Lekker veel smoothies gemaakt; mijn favoriet is met aardbeien.
  • Mijn verjaardag gevierd! Hier & hier kun je meer lezen.
  • Een abonnement op Psychologie Magazine genomen. Wat een fijn tijdschrift!
  • Wanneer ik helemaal op ben van examens lekker knuffelen met de poezels.
  • Veel fysio bezoeken gehad.
  • Een heerlijke aardappelsalade gegeten als lunch.
  • Mijn meest gedraaide nummers deze maand:  Sugar van Maroon 5 & Hold back te river van James Bay.

Op naar een nieuwe, hopelijk zomerse, maand!

Hoe ziet jouw terugblik naar April eruit?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten