DSC_0225Er zijn een aantal weken voorbij gegaan (gevlogen, kan ik wel zeggen..) en er is zo langzamerhand alles binnen gekomen. Het ene item liet zich wat meer wachten op de andere, maar er hoefde geen mailtjes mijn inbox uit om te zeggen dat het mis is gegaan. Altijd fijn wanneer het gewoon goed gaat!

DSC_0224Dit rood/roze notitieboekje is de perfecte combinatie nieuwerwets en ouderwets. Zoals je op de afbeelding kunt zien lijken de blaadjes heel ouderwets en het touw eromheen ook. Zoals je ziet heb ik hem ook al flink gevuld! #girlloveswriting.

DSC_0226Deze lippenbalsem deelde ik ook op Instagram, en ik vind hem echt verrassend goed. Hij ruikt heerlijk fruitig en is daarnaast ook fijn in gebruik.

DSC_0229Wanneer ik planners voorbij zie komen die helemaal mooi versierd worden denk ik wauw, dat is echt gaaf. En dan zie ik hoeveel spullen en geld eraan uitgegeven word en dan, tja, vind ik dat gewoon zonde. Wel kocht ik deze set om alles een beetje op te leuken!

DSC_0232Natuursteen heb ik altijd al prachtig gevonden & dit wilde ik graag in een sieraad verwerken. Aangezien ik de laatste tijd veel kettingen draag, ben ik opzoek gegaan naar hangertjes. Je had deze ook in de vorm van een hartje, maar deze spraken mij toch meer aan.

DSC_0234Na het behalen van een, voor mij, groot doel mocht ik iets uitkiezen. Ik koos voor deze hanger waar je een balletje in kan doem. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis en dit vond ik wel een mooie gedachte..

DSC_0237En als laatste is na weken eindelijk dit setje binnengekomen.. in mijn vorige blogpost liet ik al zien dat ik een andere variatie hiervan binnen heb gehad.

Links