Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Favoriete parfums van dit moment

DSC_0029
Wanneer mensen beweren dat ik veel make-up of sieraden heb, dan hebben ze nog nooit mijn collectie aan luchtjes gezien. Ik ben gek op parfum! En ik heb er veel van. Teveel. De laatste weken ben ik flink door mijn spullen gegaan om vervolgens te kijken wat ik wil houden of weg wil doen. Alles wat ik gehouden heb, ben ik één voor één netjes aan het gebruiken. Okay, niet helemaal. Iedereen heeft keuze nodig toch? Dit zijn op het moment mijn favoriete luchtjes.

DSC_0026

Only Desire – Victoria Secret

Er zijn van die dagen dat ik niets bijzonders hoef te doen, alleen even snel een uurtje een afspraak heb en vervolgens de rest van de tijd thuis kan vertoeven. Daar is dit frisse luchtje geschikt voor. Hij ruikt zoet, maar een gewenste hoeveelheid. Vervaagd helaas wel snel. Ik heb deze ooit gekocht op bol.com toen er een flinke korting op zat.

DSC_0038

So…? Superstar

De naam van dit parfum zorgt ervoor dat je hem sneller links laat liggen, ik vind het namelijk iets voor de jongere meiden. Wat jammer is, want de geur is echt heel lekker! Voor een budget parfum blijft hij redelijk goed hangen. Een iets zwaarder, zoet parfum die ik gekocht heb bij het Kruidvat.

DSC_0044

Pure Woman – Bruno Banani

Een lichte, wederom zoete geur die prima blijft hangen door de dag heen. Heel erg subtiel, ik draag hem daarom ook vaak wanneer ik heel de dag van huis ben. Ook gekocht bij het Kruidvat.

Draag jij graag luchtjes? Welke is jouw favoriet?

Follow
10 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge