DSC_0095Donderdag 9 April was ik jarig & zondag heb ik mijn verjaardag gevierd voor familie. Na flink wat uurtjes doorgebracht te hebben in de keuken, was het fijn om met de visite op de bank te hangen en het gezellig te hebben. Gelukkig was alles goed gelukt en was het smullen van de gerechtjes die ik gemaakt had.

Food

DSC_0122
DSC_0120 Dit is wat ik onder andere gebakken heb, een cheesecake en cinnamon rolls. Dit heb ik verdeeld over 2 dagen gedaan, zodat ik op de dag zelf alleen het diner (Mexicaanse schotel) en een paar kleine dingen hoefde te doen. Erg fijn om het op deze manier gedaan te hebben, het zorgt ervoor dat je wat meer tijd hebt.

Cadeautjes

DSC_0101 Allereerst kwam deze lachende ballon binnen met een lieve verjaardagskaart. Totaal niet verwacht en maar al te blij in ontvangst genomen. Hij heeft de naam Klaas gekregen en hij hangt nog steeds vrolijk in de kamer. Lacht ook nog steeds. Vraag me af of hij geen pijn zijn kaken heeft.

DSC_0193 Een shower gel en bodylotion met de geur kokos. I love cats! Hopelijk kan ik deze twee snel kwijt in mijn eigen nieuwe woning.

DSC_0195Deze mok vol met chocolade, die er nog braaf allemaal inzitten!

DSC_0198Deze DVD heb ik van een hele goede vriendin van mij gehad.

Je leeft maar een keer, dus waarom verlaat je het leven niet met stijl? Dat is wat twee kamergenoten op de kankerafdeling, een opvliegende miljardair (Jack Nicholson) en een intelligente automonteur (Morgan Freeman), besluiten te doen als ze het slechte nieuws horen. Ze maken een lijst van dingen die ze nog willen doen voor hun dood en gaan de wijde wereld in voor het avontuur van hun leven. Vrije val met een parachute? Gedaan. Met een Shelby Mustang over een circuit racen? Gedaan. Naar de grote pyramide van Cheops staren? Gedaan. De vreugde in hun leven ontdekken voorhet te laat is? Gedaan! Onder de behendige regie van Rob Reiner spelen de twee grote sterren met hart en ziel een geestige en listige rol in dit geïnspireerde eerbetoon aan het leven waarin bewezen wordt dat nu het beste moment is.

Sieraden

DSC_0200

DSC_0202

DSC_0206Ik draag graag sieraden en dat weten de mensen om me heen. Deze items nam ik maar al te graag in ontvangst, al moet ik wel echt ruimte gaan zoeken om alles kwijt te kunnen. Ik denk dat het echt tijd is om wat dingen weg te doen, whoops.

DSC_0201En als laatste wat geld om zelf iets aan te kunnen schaffen.