Skip to main content

Het fijne aan blogger zijn, is dat je een verhaal van jezelf terug kunt lezen. Wat ging er toen door me heen? Wat dacht ik toen? Hoe reageerde ik op bepaalde situaties? En vooral, waar was ik toen mee bezig? Wat was mijn prioriteit? Er word gezegd dat wie kijkt naar het verleden, met zijn rug staat naar de toekomst staat. Op dit moment, wil ik gewoon even in het hier en nu zijn. Stilstaan bij zaken waar ik dankbaar voor ben.

In 2013 schreef ik over een project genaamd ‘the thankful project’, een reeks aan vragen die ik beantwoord heb met de ervaring die ik toen had. Inmiddels is er (voor mijn gevoel) veel veranderd en dat vraagt om een nieuwe invulling van deze tag. Lees hier eerst deel 1 en hier deel 2.

  • #11 Something You Were Taught

Mezelf blijven, dingen doen omdat ik het zelf wil en niet omdat anderen dat willen of verwachten. Altijd anderen behandelen hoe je zelf behandeld wilt worden..

  • #12 An Oppertunity

De kans om te mogen beginnen op mijn huidige opleiding & het inmiddels versneld mijn studie af mag ronden.

  • #13 An Ability

Het zelfstandig dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren. Op vele manieren creatief bezig kunnen zijn vind ik ook erg fijn.

  • #14 A Blessing

Deze is hetzelfde gebleven.. het hebben van vrienden en familie om me heen. Een heel simpel antwoord, maar zo waar. <3

  • #15 An Annoyance

Mensen die het laten afweten, arrogantie, mijn dag niet hebben (dan irriteert serieus ALLES me), Respectloze mensen, Demotiverende mensen. Mensen die zeggen dat ze er altijd voor je zijn, maar nergens te bekennen zijn wanneer je ze nodig hebt.. en vast nog wel meer, maar laten we het positief houden.

  • #16 Something You Own

Mensenkennis, ik heb er geen moeite mee om te zien hoe mensen zijn of wat er in iemand omgaat.

traditional-living-room

  • #17 A Room

Ik vind het heerlijk om na een lange dag op de bank in de woonkamer te ploffen. Wel kan ik pas écht zen worden wanneer een ruimte/kamer opgeruimd is. Van teveel rommel word ik onwijs chaotisch!

  • #18 A Choice

Eigenlijk ben ik voor elke keuze wel dankbaar. Sommige waren een goede zet, andere wat minder. Tuurlijk heb ik wel vaker gedacht ‘had ik dit maar nooit gedaan’, maar elke keuze heeft ervoor gezorgd dat ik ben waar ik nu sta.

  • #19 A Book

Zolang het maar een thriller is, dan vermaak ik me prima. Lars Kepler is op het moment een van mijn favoriete auteurs.

  • #20 Something About Your Significant Other Or Best Friend

Mijn beste vriendin en ik denken/vinden vaak hetzelfde, maar we lijken niet heel erg veel op elkaar. We hebben altijd lol samen, maar we weten elkaar daarnaast ook altijd te vinden wanneer het niet goed gaat. Iemand altijd kunnen bereiken, dat vind ik belangrijk. Er voor elkaar zijn. Ik ben er echt dankbaar voor dat ik met haar een vriendschap heb!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten