Skip to main content

Vandaag ben ik 22 jaar geworden. Elk jaar denk ik weer wow, het jaar is weer voorbij gevlogen, ik ben alweer een jaar ouder. Naarmate ik ouder word, lijkt de tijd ook steeds sneller te gaan. Vroeger (toen ik een jaar of 14/15 was) (Off topic: ik kan over vroeger praten.. ik word oud) keek ik altijd op tegen bepaalde leeftijden; 16, 18, 20 en ga zo maar verder. Ik dacht wow, als ik die leeftijd hebt bereikt, dan.. ik kon hier urenlang over fantaseren. Nu ik er eenmaal ben, moet ik zeggen dat het anders is dan dat ik had verwacht.

Logisch, want zo gaat het leven nou eenmaal, er gebeuren dingen die niet gepland zijn. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik er af en toe nog moeite mee heb. Door allerlei omstandigheden heb ik steeds weer opnieuw een ander pad moeten kiezen, waardoor ik elke keer het gevoel had dat ik een stukje van mezelf of van mijn geluk in moest leveren. Ik heb dingen opzij moeten zetten, in het laatje ‘dit komt later’ moeten schuiven. En soms vraag ik me af of dat laatje nog wel opengetrokken word.

Omdat ik nou eenmaal rekening te houden heb met mijn gezondheid, zullen bepaalde zaken altijd anders gaan. Het afgelopen jaar heb ik daar steeds beter mee om kunnen gaan en ik hoop dat dit ervoor zorgt dat ik de dingen die ik kan gaan doen die ik eigenlijk had weggestopt.

22, een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Ik hoop dat ik veel doelen kan gaan doorstrepen (omdat ik ze behaald heb uiteraard) en dat ik door kan gaan met de positieve dingen die al op mijn pad zijn gekomen.

Ik ga lekker de keuken in om een taart & allemaal hapjes te gaan maken. Om ze vervolgens natuurlijk op te gaan eten met iedereen die dicht bij me staat. Ik kan me geen beter begin als een 22 jarige voorstellen. ♥

Happy birthday to me!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 22 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten