April is toch echt wel de maand waarin ik de lentekriebels krijg! Ik hoop dat de temperaturen stijgen en de zon zich veel vaker laat zien (ja, zelfs in Nederland!).  Daarnaast zijn er natuurlijk dingen die ik deze maand ga doen of wil bereiken. Naar mijn mening behaal je doelen eerder wanneer je ze opschrijft, maar het is sowieso fijn om een lijstje te maken! Deze maand ga ik…

  • Vieren dat Sweet Silver Lining alweer een maand online is. Wat is het een goede keuze geweest om een eigen domein aan te schaffen.
  • Mijn eigen verjaardag vieren, 9 april!
  • Een herkansing maken en hopen dat ik dan zo goed als klaar ben met school.
  • …Alleen moet ik nog wel een hele periode stage gaan lopen & dat betekent.. solliciteren.
  • Wanneer het goed weer is, wil ik zoveel mogelijk naar buiten. Al is het maar even een blokje om.
  • Genieten van de zon! Hoop ik… 
  • Lekker doorgaan met artikelen schrijven voor mijn blog.

Wat staat er bij jullie op de planning?