Skip to main content

De maand maart is weer voorbij & daarmee gaan we plaats maken voor april. De afgelopen maand heb ik me niet altijd even goed gevoeld, ik hoop dat dit deze maand wat beter gaat! In maart deed ik het volgende… 

  • Sweet Silver Lining kreeg haar eigen domein! Het lijkt al veel langer geleden, maar op 5 april blog ik een maand op dit domein.
  • Kocht ik op een braderie deze leuke ketting & twee paarse sjaaltjes.
  • Ging ik gezellig lunchen met een vriendin.
  • Maakte ik heerlijke warme chocolademelk. Deze had ik wel verdiend dacht ik zo!
  • Was het weer eens tijd om wat te gaan kleuren. Gedachten op een rijtje zetten enzo.

Bekijk hier wat ik de vorige maanden deed & je kunt hier alle foto’s vinden op Instagram.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten