De winter is over, hallo lente!    Bijna een maand bloggen op een eigen domein    Langzaam weer wat beter in mijn vel zitten    Gezellig lunchen in het winkelcentrum    Bankhangen met een kopje thee    Verslaafd zijn aan de serie suits    Een bos bloemen krijgen  ♥  Uitgebreid douchen    Een zelf gecodeerde lay-out hebben    Het gevoel hebben vooruit te gaan  

Dit filmpje tegenkomen op Youtube

Dit nummer

Wat maakt jou op dit moment happy?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

14 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten