Skip to main content

♡   De winter is over, hallo lente!   ♡   Bijna een maand bloggen op een eigen domein  ♡   Langzaam weer wat beter in mijn vel zitten   ♡   Gezellig lunchen in het winkelcentrum  ♡   Bankhangen met een kopje thee  ♡   Verslaafd zijn aan de serie suits   ♡   Een bos bloemen krijgen   ♡   Uitgebreid douchen    ♡   Een zelf gecodeerde lay-out hebben, wat e-norm veel werk was  ♡  Het gevoel hebben vooruit te gaan  ♡  De allereerste Happy List op dit domein (maar stiekem al een hele verzameling hebben op mijn andere site)  ♡  Een eigen stukje hebben op het grote Internet bevalt me goed!  ♡

♡ Dit filmpje tegenkomen op Youtube

Grappig natuurlijk, maar ik vraag me wel af of de persoon hierachter een groot fan is van Taylor Swift of van Barack Obama. Hoeveel content is er bekeken om de paar minuten van dit nummer te vullen? Hoelang ben je bezig om zoiets als dit neer te zetten? Veel vragen, weinig antwoorden. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat je hiermee veel views scoort op YouTube – maar hier heb ik weinig verstand van. Wat ik wél weet is dat ik het geduld niet heb om zoiets als dit te maken. Besef je even dat élk woord een ander fragment is he. Wauw.

♡ Dit nummer

Geen all time favourite, maar wel een nummer wat momenteel in m’n hoofd blijft hangen.

Wat maakt jou op dit moment happy?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 14 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten