Skip to main content

Het fijne aan blogger zijn, is dat je een verhaal van jezelf terug kunt lezen. Wat ging er toen door me heen? Wat dacht ik toen? Hoe reageerde ik op bepaalde situaties? En vooral, waar was ik toen mee bezig? Wat was mijn prioriteit? Er word gezegd dat wie kijkt naar het verleden, met zijn rug staat naar de toekomst staat. Op dit moment, wil ik gewoon even in het hier en nu zijn. Stilstaan bij zaken waar ik dankbaar voor ben.

In 2013 schreef ik over een project genaamd ‘the thankful project’, een reeks aan vragen die ik beantwoord heb met de ervaring die ik toen had. Inmiddels is er (voor mijn gevoel) veel veranderd en dat vraagt om een nieuwe invulling van deze tag. Lees hier eerst deel 1.

  • #6 A Failure

Het eerder stoppen met mijn stage was opzicht een mislukking, maar wel de beste beslissing die ik toen kon maken. Als je ergens niet uitkomt, moet je het ook los kunnen laten en dat heb ik dan ook gedaan. Toen ik eenmaal kon wennen aan het idee dat ik niet meer terug hoefde naar het bedrijf, viel er een hele last van mijn schouders af en merkte ik pas echt hoeveel stress ik in mijn lichaam had.

  • #7 A Job

Nog steeds bij de krant, daar heb ik het echt naar mijn zin gehad. Heel de dag in de weer met InDesign & Photoshop, creatief kunnen zijn en met mensen werken die dezelfde interesses hebben. En hoe leuk is het om je eigen werk in de krant te zien?!

  • #8 Words 

Geniet van de kleine dingen en je zult gelukkig zijn. Een zin die ik als klein meisje te horen kreeg, maar nooit echt begrepen heb. Ik was altijd dankbaar, ja, maar ik kon ook echt heel erg balen van bepaalde zaken. Nu kan ik echt genieten van kleine momenten.

  • #9 A Photo


Omdat ik er dankbaar voor ben dat ik dit logje kan typen, terwijl ik lekker rustig in het zonnetje zit zit met deze knuffelbeer naast me.

  • #10 A Memory

Ik heb meerdere herinneringen die ik niet kwijt wil, vooral het afgelopen jaar heb ik veel meegemaakt. Goede resultaten ontvangen van gemaakte examens, uit mijn comfort zone stappen en inzien dat dit goed gaat, leuke afspraken die ik met vriendinnen heb gehad.. en vast nog wel meer zaken.  Zoals je ziet kan ik echt genieten van kleine dingen. ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten