Skip to main content

Still Alice | Jaar – 2015 | Speelduur – 99 minuten | Genre – drama | Julianne Moore – Kristen Stewart – Kate Bosworth

Still Alice verteld het verhaal van een vijftigjarige vrouw die een goed leven heeft. Ze heeft een succesvolle carrière als universitair taaldocente, waar ze regelmatig voor mocht reizen om haar kennis te delen. Daarnaast is ze gelukkig getrouwd en heeft ze drie gezonde kinderen. Met het uitzicht dat ze in de nabije toekomst oma wordt, kan het geluk niet op.

Echter begint Alice Howland steeds vaker woorden te vergeten en kan ze zich niet herinneren waar ze nu precies is. Ze herkent de omgeving om zich heen niet meer en raakt hierdoor in paniek. Wanneer ze in contact komt met een neuroloog, is het al vrij snel duidelijk dat ze een zeldzame vorm van Alzheimer heeft. Dit geeft het leven van Alice én haar familie een geheel andere wending.

Trailer Still Alice


Ik vind dit echt een goede film. Voor mijn gevoel gaat het verhaal in dit soort films altijd wel heel snel, maar ik vind elk stadium goed uitgebeeld. Een beetje jammer dat Kristen Stewart een rol heeft in deze film, dit vind ik persoonlijk niet een heel goede actrice. Wanneer je deze film goed vind, dan is If I StayMy Sister’s Keeper en You’re Not You ook echt een tip om eens te gaan kijken!

Deze film krijgt van mij
♥ ♥ ♥ ♥

 

Still Alice is vanaf  12 maart 2015 te zien in de Nederlandse bioscopen. Hier kun je meer informatie vinden.

Wat vindt jij van deze film?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten