Skip to main content

Je vindt het geweldig of je vraagt je af wat je ermee moet; planners, agenda’s en niet te vergeten het notitieboekje. Al sinds ik een klein meisje was vond ik het leuk om notitieboekjes (toen eigenlijk meer schriften) te sparen. Ja, dat lees je inderdaad goed, sparen. En reken maar dat deze boekjes gebruikt werden, alles schreef ik erin op.

Toen kwam mijn eerste agenda die ik nodig had voor de middelbare school, een goedkoop dingetje van 2 euro, want hey ik had niet zoveel met huiswerk en waarom zou ik er dan zoveel geld aan uit geven? Precies. Maar al snel werd deze agenda meer dan alleen een boekje waar ik mijn huiswerk in opschreef. Ik versierde hem met tekeningen & songteksten en liet mijn vriend(inn)en erin schrijven. De jaren daarna heb ik meerdere All Star agenda’s en Hema fotoagenda’s gehad. Vooral met de Hema fotoagenda’s kon je het helemaal naar je eigen smaak versieren.

En nu.. nu heb ik een planner van de Hema en zwijmel ik weg bij de bovenstaande planners. Ik kan me voortellen dat je niet weet wat je er precies in moet schrijven, dus bij deze: 15 dingen die je op kan schrijven in een notitieboekje/planner.

 • Bucket list. Wat wil je nog allemaal doen?
 • Eetschema
 • Recepten die je wilt proberen
 • Boodschappenlijstje
 • Sportschema
 • Een lijstje met dingen waar je dankbaar voor bent
 • Inspirerende quotes
 • To do lijstjes, ik ken maar weinig mensen die dit niet doen. Maar waarom online? Er is niks beters dan ouderwets kunnen afstrepen.
 • Creatieve ideeën (blogpost, grafisch ontwerp, boek, webdesign)
 • Brieven aan jezelf of aan anderen
 • Inkomsten & uitgaven
 • Boeken die je nog wilt lezen/films die je nog wilt zien
 • ..Of je houdt bij wat je gezien en/of gelezen hebt
 • Een goede planning/schema. Wanneer doe je wat en hoeveel tijd heb je daarvoor nodig?
 • Aantekeningen

Heb jij een notitieboekje/planner? Wat schrijf je hierin?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten