Skip to main content

Januari begon voor mij met de gedachte ‘nog even doorbijten’. Ik moest nog vijf weken werken bij mijn stagebedrijf, waar ik het al een tijdje niet meer zo naar mijn zin had (dat is zacht uitgedrukt, maar ik heb het inmiddels een plekje kunnen geven). Toen kreeg ik ineens te horen dat ik vier weken (!) eerder mocht stoppen en ik wist het gewoon zeker; 2015 en ik, wij zijn twee handen op één buik. En verder…

Januari en Februari 2015


Januari 2015

  • Genoot ik van de eerste zonnestralen die zich lieten zien. Wat kan ik toch slecht tegen de donkere, winterse dagen. Gelukkig is de lente inmiddels in zicht.
  • Gingen de laatste paar dagen op stage zó ontzettend langzaam. Ik vond het jammer dat ik niet zo’n afscheid had als de vorige keer, maar het is goed zo. Ik wilde daar weg en die kans heb ik ook gekregen.
  • Kreeg ik wel een enorme mooie bos bloemen mee. De bloemen en planten ga ik zeker ook missen, die kreeg ik regelmatig als bedankje van het bedrijf. Of eigenlijk, klanten van het bedrijf.
  • Ben ik druk opzoek naar een ander stagebedrijf, wat nog knap lastig is. School heeft ook totaal geen interesse in het bieden van hulp. Super frustrerend dus, want ik wil graag verder. Alles is al gereed en daarnaast heb ik ook geen lessen meer. Het blijft een groot vraagteken voor me wat nu de bedoeling is. Ik ben dus ook druk bezig met het vinden van iemand die me kan helpen met stage en afstuderen.
  • Heb ik mijn examens gedaan. Ik was enorm gespannen en dat was helaas ook niet voor niets: meerdere examens waren niet goed geregeld. De tijden klopten niet en ga zo maar verder.
  • Was ik volop bezig met Sweet Silver Lining.
  • Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect

Ik zeg, op naar een mooie lenteachtige maart!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten