Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

iMonth January/February 2015

Januari begon voor mij met de gedachte ‘nog even doorbijten’. Ik moest nog vijf weken werken bij mijn stagebedrijf, waar ik het al een tijdje niet meer zo naar mijn zin had (dat is zacht uitgedrukt, maar ik heb het een plekje kunnen geven). Toen kreeg ik ineens te horen dat ik vier weken (!) eerder mocht stoppen en ik wist het gewoon zeker; 2015 en ik, wij zijn twee handen op één buik. En verder…

 • Genoot ik van de eerste zonnestralen die zich lieten zien. Wat kan ik toch slecht tegen de donkere, winterse dagen. Gelukkig is de lente inmiddels in zicht.
 • Gingen de laatste paar dagen op stage zó ontzettend langzaam. Ik vond het jammer dat ik niet zo’n afscheid had als de vorige keer. maar het is goed zo. Ik wilde daar weg en die kans heb ik ook gekregen.
 • Kreeg ik wel een enorme mooie bos bloemen mee. De bloemen en planten ga ik zeker ook missen, die kreeg ik regelmatig als bedankje van het bedrijf. Of eigenlijk, klanten van het bedrijf. #ingewikkeldverhaal
 • Ben ik druk opzoek naar een ander stagebedrijf, wat nog knap lastig is. School heeft ook totaal geen interesse in het bieden van hulp. Super frustrerend dus, want ik wil graag verder. Alles is al gereed en daarnaast heb ik ook geen lessen meer. Het blijft een groot vraagteken voor me wat nu de bedoeling is. Ik ben dus ook druk bezig met het vinden van iemand die me kan helpen met stage en afstuderen.
 • Heb ik mijn examens gedaan. Ik was enorm gespannen en dat was helaas ook niet voor niets: meerdere examens waren niet goed geregeld. De tijden klopten niet en ga zo maar verder.
 • Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect

Ik zeg, op naar een mooie lenteachtige maart!

Follow
10 Responses
 • Sweet Silver Lining
  maart 31, 2015

  […] hier wat ik de vorige maanden deed & je kunt hier alle foto’s vinden op […]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge