6 jaar, zolang ben ik al aan het bloggen. Zonder enig verstand van fotografie, zonder enig verstand va HTML (überhaupt webdesign: huh, wat was dat voor iets? Al die vreemde tekens!), zonder enig verstand van goede content, ben ik in 2009 begonnen. Ik had geen vaste lezers, niemand volgde mijn blog, maar ik vond het echt ge-wel-dig! Een standaard blogger blog, maar ik kon mijn verhalen kwijt.

Ik vind het nog steeds bijzonder om artikelen terug te lezen, hoe ik mijn diploma’s heb gehaald, hoe ik begon met mijn nieuwe studie en hoe ik mijn eerste stagedag heb beleeft. Ik deel graag mijn mening en persoonlijke verhalen. De groei die ik heb gemaakt als persoon, van een meisje op de middelbare school tot 21 jarige studente. Ik kan oprecht zeggen dat beginnen met een blog een van mijn beste beslissingen is geweest. Ik schrijf nu nog steeds met veel plezier en sinds ik webdesign studeer vind ik het ook leuker om aan mijn blog te sleutelen, omdat ik nu ook weet hoe ik mijn idee tot leven kan brengen.

Een eigen domein aanschaffen is iets wat ik al een tijdje wilde doen en dit heb ik op 23 februari dan ook eindelijk gedaan. Ik wilde graag met WordPress werken, maar geen beperkingen hebben qua lay-out. Ik ben blij dat ik dat nu ook daadwerkelijk heb, want alles wat je nu ziet heb ik zelf gecodeerd. Ja, echt vanaf 0. Vanaf een blanco pagina. Het heeft even wat tijd gekost, en er zullen vast fouten in zitten, maar alles ziet eruit zoals ik wil dat het eruit ziet.

Dit is mijn stukje op het wereldwijde web, het grote www. Dit is mijn verhaal. Welkom op SweetSilverLining.nl!

Nu ben ik toch ook wel benieuwd geworden naar jullie verhaal. Hoe zijn jullie begonnen met bloggen? En hoe lang blog je inmiddels al?