Skip to main content

6 jaar; zolang ben ik inmiddels al aan het bloggen. Zonder enig verstand van fotografie, zonder enig verstand van HTML (überhaupt webdesign: huh, wat is dat? Al die vreemde tekens!) en zonder enig verstand van goede content, ben ik in 2009 gewoon begonnen. Ik had geen vaste lezers, niemand volgde mijn blog, maar ik vond het echt ge-wel-dig! Een standaard Blogger blog, maar ik kon mijn verhalen en creativiteit erin kwijt. Nu heeft Sweet Silver Lining toch echt een eigen domein.

Ik vind het nog steeds bijzonder om artikelen terug te lezen. Hoe ik mijn diploma’s heb gehaald, hoe ik begon met mijn nieuwe studie en hoe ik mijn eerste stagedag heb beleeft. Ik deel graag mijn mening en persoonlijke verhalen. Terug kunnen kijken hoe ik de groei heb gemaakt als persoon, van een meisje op de middelbare school tot een 21-jarige studente. Ik kan oprecht zeggen dat het beginnen met een blog een van mijn beste beslissingen is geweest. Ik schrijf nu nog steeds met veel plezier en sinds ik webdesign studeer, vind ik het ook leuker om aan mijn blog te sleutelen. Nu weet ik namelijk hoe ik mijn idee tot leven kan brengen.

Een eigen domein aanschaffen is iets wat ik al een tijdje wilde doen en dit heb ik op 23 februari dan ook eindelijk gedaan. Ik wilde graag met WordPress werken, maar geen beperkingen hebben qua lay-out. Ik ben blij dat ik dat nu ook daadwerkelijk heb, want alles wat je nu ziet heb ik zelf gecodeerd. Ja, echt vanaf 0. Vanaf een blanco pagina. Het heeft even wat tijd gekost, en er zullen vast fouten in zitten, maar alles ziet eruit zoals ik wil dat het eruit ziet.

Dit is mijn stukje op het wereldwijde web, het grote www. Dit is mijn verhaal. Welkom op SweetSilverLining.nl!

Nu ben ik toch ook wel benieuwd geworden naar jullie verhaal. Hoe zijn jullie begonnen met bloggen? En hoe lang blog je inmiddels al?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten