6 jaar, zolang ben ik inmiddels al aan het bloggen. Zonder enig verstand van fotografie, zonder enig verstand van HTML (überhaupt webdesign: huh, wat was dat voor iets? Al die vreemde tekens!), zonder enig verstand van goede content, ben ik in 2009 gewoon begonnen. Ik had geen vaste lezers, niemand volgde mijn blog, maar ik vond het echt ge-wel-dig! Een standaard Blogger blog, maar ik kon mijn verhalen en creativiteit kwijt.

eigen domeinIk vind het nog steeds bijzonder om artikelen terug te lezen, hoe ik mijn diploma’s heb gehaald, hoe ik begon met mijn nieuwe studie en hoe ik mijn eerste stagedag heb beleeft. Ik deel graag mijn mening en persoonlijke verhalen. De groei die ik heb gemaakt als persoon, van een meisje op de middelbare school tot een 21-jarige studente. Ik kan oprecht zeggen dat het beginnen met een blog een van mijn beste beslissingen is geweest. Ik schrijf nu nog steeds met veel plezier en sinds ik webdesign studeer, vind ik het ook leuker om aan mijn blog te sleutelen omdat ik nu ook weet hoe ik mijn idee tot leven kan brengen.

Een eigen domein aanschaffen is iets wat ik al een tijdje wilde doen en dit heb ik op 23 februari dan ook eindelijk gedaan. Ik wilde graag met WordPress werken, maar geen beperkingen hebben qua lay-out. Ik ben blij dat ik dat nu ook daadwerkelijk heb, want alles wat je nu ziet heb ik zelf gecodeerd. Ja, echt vanaf 0. Vanaf een blanco pagina. Het heeft even wat tijd gekost, en er zullen vast fouten in zitten, maar alles ziet eruit zoals ik wil dat het eruit ziet.

Dit is mijn stukje op het wereldwijde web, het grote www. Dit is mijn verhaal. Welkom op SweetSilverLining.nl!

Nu ben ik toch ook wel benieuwd geworden naar jullie verhaal. Hoe zijn jullie begonnen met bloggen? En hoe lang blog je inmiddels al?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

10 Comments

 • lieke schreef:

  Gefeliciteerd. Je blok ziet er super uit en ik ga je zeker volgen!
  Ik ben reeds begonnen met voornamelijk recepten maar merk dat ik persoonlijke verhalen ook erg leuk vind om te Bloggen en lezen bij anderen dus ik ga er zeker mee Door.
  Oh en ik ga je natuurlijk volgen!!
  Liefs Lieke

 • Gefeliciteerd met je eigen domein! Knap dat je zelf je lay-out hebt gemaakt. Ik vind hem erg mooi. 🙂

 • Michelle schreef:

  Wat gaaf zeg! Het ziet er erg goed uit, knap dat je zoiets helemaal zelf kunt maken! Ik probeer het wel eens maar heb er (nog) niet genoeg geduld voor dus ik pak een bestaande html code en verander deze. Op mijn 13e ben ik begonnen op web-log, gewoon omdat het mij leuk leek om een blog te hebben. En toen ik daadwerkelijk volgers en reacties kreeg vond ik het alleen nog maar leuker. Geen idee waar ik echt over schreef. Ik heb jaren af en en aan een blog gehad, maar met mijn blog nu ben ik toch wel erg tevreden. Het begon als een borduur bllog, maar het is toch wel uitgegroeid naar zoveel meer. Ik deel een stukje van mijn leven en interesses. Ook ik vind het leuk om eens terug te bladeren naar bepaalde datums, gebeurtenissen etc. Ook vind ik erg leuk om te zien hoeveel ik ben gegroeid in deze 4 jaar dat ik Kersenbloesems heb ( voorheen Vampiireheart, maar de artikelen staan er nog) van de manier van schrijven tot foto’s maken 🙂

  • Angelique schreef:

   Thanks! Voorheen had ik dat ook op blogger, dat is echt anders coderen. Wat leuk dat je hiervoor ook al blogde, dat wist ik helemaal niet! Inderdaad, de groei is ook leuk om te zien! 🙂

 • Sas schreef:

  Super leuk heel erg veel blog plezier!!!

 • Kim schreef:

  Wat bijzonder dat je op al die gebeurtenissen terug kunt kijken, dat lijkt me echt leuk voor later! Zelf zou ik het bijhouden van een blog echt niet vol kunnen houden. 😛

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten