Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wat ik zou doen met een miljoen

HAARLEM - Het drukken van eurobiljetten bij drukkerij Johan Enschede in Haarlem. ANP PHOTO LEX VAN LIESHOUT

Geld. Geld is iets waar iedereen wel mee bezig is; de een heeft (te) weinig, de ander heeft voldoende en weer een ander kan er in zwemmen. Pietje vind dit te duur en Jantje koopt alles wat los en vast zit. Heeft dit nog meer uitleg nodig? Ik denk van niet. Ik zei altijd ‘als ik een geldbedrag zou krijgen, dan zet ik dit gewoon op mijn spaarrekening’ en hoewel ik daar nog steeds achter sta, zijn er toch wat items die al een hele lange tijd op mijn wishlist staan.

Macbook


Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Dit is geen mijn-laptop-is-aan-vervanging-toe aankoop. Ik ben altijd al een Windows gebruiker geweest en mijn laptop werkt ook prima. Maar na jaren dagelijks slepen met dit bakbeest merk ik dat dit, vooral voor mijn rug en schouders, gewoon niet te doen is. Als webdesigner en grafisch ontwerper zou het wel vaker voorkomen (lees: bijna dagelijks) dat ik mijn laptop mee moet nemen. Ik zou heel graag een lichtere versie willen die al mijn zware programma’s aankan. Dit item staat al minstens een jaar op mijn wishlist, misschien wel langer.

Parfum


maxresdefault

Ik heb een hele parfum stash staan (geen grapje, ik heb aardig wat flacons staan), ik ben echt gek op parfum! Maar oh, wat is het duur. Eigenlijk deden de merken me weinig, zolang het maar lekker rook en een beetje bleef hangen. Maar sinds ik een wat duurder parfum cadeau heb gehad ben ik om, sommige vind ik zo ontzettend lekker! Graag zou ik mijn parfum stash willen veranderen naar twee of drie lekkere, wat luxere parfums. Echter wacht ik hier gewoon mee tot mijn huidige parfums dankbaar gebruikt zijn. Goede producten wegdoen vind ik zonde.

Italië


venetie_stad

Ik dacht eerst, moet ik dit kopje reizen noemen? Ik zou graag meer van de wereld zien. Maar nee, ik wilde specifiek zijn. Italië heeft mijn hart gestolen. Nee, ik ben er nog nooit geweest, maar daar zou ik heel graag verandering in willen brengen. Ik ben echt een liefhebber van mooie architectuur en eigenlijk heb ik er geen woorden voor hoe graag ik deze reis zou willen maken.

Huisje, boompje, beestje


Beauti-Dream-House-Design

Natuurlijk zou ik investeren in een goede woning, het afbetalen van m’n (nieuwe) studie, rijbewijs, auto… en ga zo maar even door! Ik spaar een groot gedeelte, gewoon, omdat ik dat een slimme zet vind. Je weet nooit waar het voor nodig kan zijn.

Uit eten


6a0148c6f68c01970c01a51142ee2a970cIk ga met een grote groep uit eten, dit vind ik altijd heel erg gezellig. Waarom zou ik het dan uit dit lijstje halen? Simpel, maar niet minder leuk.

Helpen


IMG_2050

En als laatste zou ik graag willen helpen waar nodig is. Geld doneren, daar heb ik iets minder mee. maar denk bijvoorbeeld aan voedselpakketten maken voor de voedselbank. Of speelgoed kopen, zodat gezinnen die het financieel niet redden Sinterklaas kunnen vieren. Dit soort dingen geven me veel voldoening en daar zou ik me ook zeker voor inzetten.

Wat zou jij doen met een miljoen? Wat staat er op jouw wishlist?

Follow
28 Responses
 • Jolet
  november 6, 2015

  Ik denk dat ik ongeveer wel een beetje hetzelfde zou doen als jij! Maar ik zou me denk ik ook best schuldig voelen omdat ik ineens zo veel geld heb, dat ik het meer zou uitgeven aan andere mensen/goede doelen.

 • Michelle
  november 6, 2015

  Ik heb ook altijd gezegd dat ik een groot gedeelte op onze spaarrekening zou zetten, daar sta ik nog steeds achter. Wel zou ik graag wat mooie kleding ( + Newrocks) erbij kopen, eindelijk mijn sleeve tattoo laten zetten en een grotere woning met mooie tuin kopen.
  Michelle onlangs geplaatst…Nieuwe decoratieMy Profile

 • […] ging iets over 10.000- per maand rond in de reclameblokken. Ja hoor, daar teken ik ook wel voor. Ik heb genoeg ideeën voor deze […]

 • […] mij niet elke cent hoeven om te draaien om rond te kunnen komen. Vorig jaar schreef ik de blogpost wat ik zal doen met een miljoen (die overigens echt enorm vaak gelezen is) en daarin schreef ik dat ik wilde helpen waar […]

 • […] hou best wel van beauty; ik schrijf er alleen niet graag over. Mijn all time favourite, zoals je hier kunt lezen, is een lekker geurende parfum. Maar mijn dagelijkse make-upjes, een nagellak, een fijn […]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge